Logo OKSV

Nieuwe overwinning voor OKSV 3 in Overlangel

08 apr 2014

De plaatselijke kerktoren van overlangel sloeg elf uur toen de heren van OKSV 3 opnieuw de stoute schoenen aantrokken voor een krachtmeting met DAW 10. Assistent coach Tonny van Haren was in het beheer van de afstandbediening van het scorebord. Kort gezegd mocht hij bij een doelpunt op een knop drukken, waardoor terstond de correcte stand voor iedereen te zien is. Dit was de eerste keer sinds de thuiswedstrijd tussen OKSV 2 en Berghem Sport 5, waarbij werd gedemonstreerd dat het scorebord eigenlijk niet toereikend is voor de ambities binnen OKSV, dat de knoppendrukker het z druk heeft gehad. Bij het einde van de wedstrijd kon namelijk 6-1 worden afgelezen.

Het eerste kwartier van de wedstrijd verliep voor OKSV wat rommelig; De aanvallers van DAW wisselden regelmatig van positie en ondernamen een paar aardige pogingen om het doel te bereiken. Zoals bekend is, hebben de heren van het derde wat meer tijd nodig om in hun spel te komen. Harold Barten wist zijn achterhoede min of meer op n lijn te krijgen en ook het middenveld ging er positioneel langzaam op vooruit, wat de team inspanning ten goede kwam. Ook spelers zoals Dirk-Jan Manders, Henk Straatman en Barry Voet bleken onmisbare radertjes te zijn in de onstuitbare sportmachine genaamd OKSV 3. De olie werd dit keer toegediend in de vorm van Sjoerd van Griensven en Gerwin van Vucht, die beiden pas in de tweede helft werden ingeschakeld. Het was rond de twintigste minuut toen Arjen Elbers met kop en schouders boven de rest uitstak en de eerste goal maakte met een kopbal. Meer pogingen volgden, maar helaas zonder resultaat.

De tweede helft begon met een beduidend minder goede start. Voor een vrije trap van DAW voelde Arno zich genoodzaakt een muur op te zetten. Hoewel deze zwart-met-groene muur duidelijk in de smaak viel, valt er nog wel het n en ander op de techniek van het bouwsel aan te merken. Alle technische adviezen en instructies ten spijt, wisten de spelers van DAW toch een gat in de muur uit te buiten en de gelijkmaker te scoren.

Maar net als in de eerste helft ging OKSV steeds beter spelen en dit keer bleef het niet bij n goal. Bart Marijnissen wist er twee te maken en Rogier vd Linden nam de overige drie voor zijn rekening, waarbij hij zelfs een keer de bal vanaf de middellijn persoonlijk bij het doel kwam afleveren zonder tussenkomst van andere medespelers. Da's nog eens service. De winst van de deze wedstrijd is natuurlijk weer een mooi pluspunt erbij op het CV van onze voetballers. Al is het misschien wel af te raden om een carriere te beginnen als metselaar.

P. Meerdink

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 3 nieuws :

Meer OKSV 3 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps