Logo OKSV

Spannende ontknoping in Reek

01 apr 2014

Het was behoorlijk druk op het sportpark van R.K.S.V. Reek afgelopen zondag. Menig zonaanbidder kon dit weekend zijn geluk niet op. Wat is er nou leuker dan op een mooie lentedag op het gras van je favoriete voetbalteam te kunnen genieten? Het was dan ook niet toevallig dat de zijlijn goed werd bemand door trouwe aanhang uit zowel Overlangel als uit Reek zelf.

OKSV 3 had verassend weinig moeite om de weg naar Reek te vinden en begaven zich vol goede moed naar de kleedkamer. Het team werd deze keer versterkt door Kevin van de Akker, Niek Selten en in de goal nam Stefan van Griensven de zaken namens Arno Toonen waar.

De sfeer voor de wedstrijd oogde zeer ontspannen, maar wie de heren van het derde wat beter kent, weet wel beter. Hier valt bier te verdienen en wee degene die dit probeert te verhinderen. Na de aftrap kwamen de spelers in beweging en zochten snel hun positie op. Beide teams hadden al hun aandacht bij de bal en dit leverde aan beide kanten een aantal mooie aanvallen op. Reek opereerde meer vanuit het centrum met sterk positiespel terwijl OKSV het meer van hoge voorzetten en snelle ballen langs de zijkanten moest hebben.

Het was echter Reek die als eerste een doelpunt wist te maken halverwege de eerste helft. Een vrije trap net buiten de zestien werd onherroepelijk in de kruising geplaatst. De vreugde bij de thuispartij bleek echter van korte duur; na nog geen twee minuten trok een kopbal van Kevin de wedstrijd weer gelijk.

Door het milde weer en het vooruitzicht op langere (zomer)avonden is ook eindelijk het besef tot enkele leden van OKSV 3 doorgedrongen de lente een feit is. Zo had Arjen Elbers zich verdiept in de kunst van het tuinieren en voelde zich geroepen om zijn kennis van het schoffelen te delen met zijn tegenstander. Daarna mocht Arjen van de scheidsrechter tien minuten op de reservebank vertellen over de bloemetjes en de bijtjes, in het bezit van een gele kaart. De scheids zelf bleek hierna ook wat te ontdooien aangezien hij het niet nodig achtte om nog meer kaarten uit te delen tijdens de wedstrijd.

Voor het publiek bleef de wedstrijd spannend tot het einde. Die bleef namelijk onbeslist tot Bart Marijnissen in de laatste vijf minuten twee goals wist te maken. Hoewel hier weer mee wordt bewezen dat geduld een schone zaak is, zal de was toch weer zijn weg moeten vinden naar de wasmachine.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 3 nieuws :

Meer OKSV 3 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2019 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps