Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Prognoses voor de seniorenwedstrijden van komend weekend volgens de OKSV Pool

10 nov 2005

Komende zondag, een dag na de prinsverkiezing van C.V. De Nachtgravers, staan er weer drie wedstrijden van de Seniorenelftallen van OKSV op het programma. Misschien zal deze verkiezing wel van invloed zijn op de uitslagen van de verschillende wedstrijden. Misschien voetbalt de nieuwe prins wel bij één van de drie elftallen.


OKSV 1
Komende zondag om half drie mag OKSV 1 op eigen veld aantreden tegen OVC'63 met misschien wel Prins Paul van de Burgt als leider aan de zijkant. Met twee wedstrijden minder gespeeld te hebben staat OKSV 1 met net zoveel punten achter op club uit Oijen. Bij winst van OKSV 1, zullen ze OVC'63 1 passeren in het klassement. Afgelopen zondag verloor OVC'63 1 nog met 3-1 van Estria 1, dus ze zullen zeker wel willen winnen.

De OKSV Pool deelnemers zijn erg verdeeld over de winstkansen van de Langelse vereniging. Er zit namelijk maar weinig verschil tussen winst en verlies. Een kleine veertig procent (38,10%) verwacht een overwinning voor OKSV 1, terwijl ruim veertig procent (40,48%) verwacht dat de drie punten richting Oijen zullen gaan. Ruim één op de vijf (21,43%) heeft een gelijkspel in gedachten.

Hopelijk zal Bart Vos niet te diep in het glaasje gaan kijken, indien zijn vader (Mari Vos) de prins van het Nachtgraversrijk gaat worden.


OKSV 2
Afgelopen zondag werd er nog verloren van Estria 6, waardoor het tweede nu laatste staat in de competitie met 2 punten achterstand. Hopelijk zal dit maar van korte duur zijn. Het is namelijk mogelijk om de rode lantaarn dit weekend weer aan het zesde elftal van Escharen te brengen. Voor OKSV 2 staat er namelijk de derby op het programma tegen de huidige nummer 9: SDDL 3, terwijl Estria 6 thuis op het Sportpark De Kranenhof moet aantreden tegen NLC'03 3 (de huidige nummer 3).

Doordat er afgelopen zondag nog werd verloren en er veel kansen werden geminst aan de Langelse zijde, zijn de Langelse Bookmakers er niet gerust op dat de broodnodige drie punten in Overlangel zullen blijven. De minderheid (23,81%) verwacht een overwinning, terwijl precies één vijfde (50,00%) gegokt heeft op winst voor het derde elftal van over de Dam. Net als de huidige nummer 2 van de OKSV Pool (bert kevin wesley) heeft ruim een kwart (26,19%) een gelijkspel ingevuld.

Vorige week speelde SDDL 3 nog gelijk tegen de huidige nummer 2 van de competitie: Prinses Irene 5, dus OKSV 2 jullie zijn gewaarschuwd.


OKSV 3
Komende zondag om 10.00 uur mag "ut derde" van OKSV op het Sportpark De Schellen gaan voetballen tegen het zesde elftal van Prinses Irene in Nistelrode met misschien wel één van de toekomstige prinsen Harold Barten, Jan Reijs (de Post) of Patrick Kersten.

Bijna vijftig procent (45,24%) gaat uit van een overwinning voor OKSV, terwijl ruim veertig procent (40,48%) toch verwacht dat de drie punten in handen zullen komen voor de thuisclub. Het kleinste gedeelte (14,29%) heeft een gelijkspel in gedachten.


OKSV 1, 2 en 3 succes komend weekend!!!

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
29 dec 2023 - 20:00
Contactavond OKSV 2023
Meer informatie Meer informatie over: Contactavond OKSV 2023
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg