Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport: '5H: Ravenstein zet Ulysses aan de kant'

17 feb 2014

RAVENSTEIN - Door het slechte weer ging er maar één duel door in de vijfde klasse H. Een derby tussen clubs uit twee oude prachtige stadjes binnen de gemeentegrenzen van Oss: Ravenstein en Ulysses. De Megenaren vertrokken uiteindelijk met een 3-1 nederlaag huiswaarts.

De publieke belangstelling voor de gemeentelijke derby viel tegen. Het was in het zonnetje lekker om voetbal te kijken, maar in de schaduw zorgde de harde wind voor een lage gevoelstemperatuur. Van het voetbal kregen de toeschouwers het ook niet warm. Voor rust waren beide ploegen aardig aan elkaar gewaagd en was het slordig aan beide kanten. Na tien minuten opende de thuisploeg de score. Thomas Coljee profiteerde van balverlies aan Megense kant en bediende Max Suppers op maat. De aanvaller passeerde doelman Sven Rietveld met een stiftje. Beide ploegen kregen vervolgens een aantal kansjes, waarvan die van Suppers de grootste was. Zijn kopbal mislukte echter en tot de veertigste minuut bleef de 1-0 op het scorebord staan. Vlak voor rust was het Chiel van Uden die de stand verdubbelde. De 19-jarige aanvaller stond op de goede plek om een voorzet van de linkerkant binnen te tikken. Toch werd het al snel weer spannend. Lars van Kan schopte Ulysses-spits Paul van Lith onderuit en de daaropvolgende vrije trap werd door Bernd van de Camp in de bovenhoek geschoten: 2-1.

Ravenstein beter
De tweede helft kon Ulysses weinig meer uitrichten. Ravenstein was zonder zelf goed te voetballen de baas op het veld en de 3-1 na 55 minuten was dan ook terecht. Van Kan raakte eerst met een schot Rietveld, centrale verdediger Rob Megens vervolgens ook maar de derde poging van Megens was wel raak: 3-1. Het was daarna wachten op de 4-1, maar Ravenstein ging slordig met de kansen om. Door de winst blijft Ravenstein koploper en is het gat met nummer twee Vianen Vooruit opgelopen tot zes punten. Die ploeg heeft echter nog wel twee duels in te halen. "Ik ben tevreden met de drie punten", aldus Ravenstein-trainer Peter van Orsouw na afloop. "Over het spel in de eerst helft ben ik niet tevreden. We speelden te vaak de lange bal, de tweede helft durfden we meer te voetballen."

Opstelling Ravenstein:
Han Linders, Ruben Vestjens, Rob Megens, Thomas Coljee, Niek van Heck, Lars van Kan, Ruben Brouwer, Lucas Brouwer, Erwin Beelen, Max Suppers en Chiel van Uden.

Opstelling Ulysses:
Sven Rietveld, Robert van de Water, Matthijs van Schadewijk, John van Oorsouw, Niek Brouwer, Bernd van de Camp, Rens Loeffen, Wesley van Lieshout, Paul van Lith, Niek Beck en Willem Brouwer.

Stand vijfde klasse H:
1. Ravenstein 14-32
2. Vianen Vooruit 12-26
3. Heijen 13-26
4. Estria 13-23
5. De Zwaluw 13-21
6. Gassel 12-18
7. Maaskantse Boys 13-17
8. OKSV 13-17
8. HBV 13-16
10. Ulysses 14-14
11. GVV'57 13-7
14. SIOL 11-2

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Wedstrijden ] - [ Nieuwsbrief ] - [ Informatie over St. HONK ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
29 jun 2022 - 20:30
Algemene Ledenvergadering OKSV 2022
Meer informatie Meer informatie over: Algemene Ledenvergadering OKSV 2022
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg