Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Prognoses voor de seniorenwedstrijden van komend weekend volgens de OKSV Pool

4 nov 2005

Zondag staan de eerste wedstrijden op het programma van de tweede periode. Alle drie de Seniorenelftallen moeten er weer gaan strijden om de punten.

OKSV 1
Om half drie komende zondag zal de wedstrijd op het programma staat tussen de huidige nummer 9 (OKSV 1) en 6 (SCV'58 1) in het "t Veldje"-stadion in Overlangel. Na de wedstrijd van vorig week van OKSV 1 tegen VCO 1, waarin de kansen moeilijker te missen waren, dan te scoren, is het wel de bedoeling dat er zondag wel genoeg gescoord kan winnen, zodat de 2e periode goed gestart kan worden. Echter... de statistieken voor de thuiswedstrijden zijn niet positief. Tot nu toe heeft OKSV 1 geen enkel punt thuis gehaald, dus het trouwe thuispubliek heeft wel een overwinning verdiend.

Precies de helft (50,00%) van de OKSV Pool deelnemers verwacht een overwinning voor de thuis spelende club. Ruim n op de vijf (21,43%) is er zeker van dat de club uit Velp de punten mee naar huis zal gaan nemen. Bijna dertig procent (28,57%) heeft een gelijkspel voorspeld.

Wanneer de huidige competitiestand erbij genomen wordt (waarin OKSV 1 n wedstrijd minder gespeeld heeft), dan is duidelijk te zien dat beide teams evenveel tegendoelpunten hebben moeten incasseren. Alleen de aanval van de Velpse ploeg met 5 doelpunten is beter.

OKSV 2
Zondag staat er de belangrijke wedstrijd OKSV 2 - Estria 6 op het programma. De inzet van de wedstrijd is het ontlopen van de laatste plaats. Het doelsaldo van beide partijen liggen niet ver uit elkaar. Het zesde van Estria heeft al 9 doelpunten gemaakt (3 meer dan OKSV) terwijl de keeper van OKSV 2 minder ballen uit het net heeft hoeven rapen.

Het grootste gedeelte van de Langelse Bookmakers (54,76%) verwachten een redelijke makkelijke zondagmorgen tegen Estria 6, ze hebben dan ook op winst gegokt. Bijna dertig procent (28.57%) van de "kenners" denkt toch dat het team uit Escharen met de allereerste punten van deze competitie richting huis gaan. En op de acht (16.67%) OKSV Pool 2005/2006 deelnemers verwacht een remise.

De harde werkelijkheid van de statistieken van deze competitie liegen er niet om en zijn dan ook in het voordeel van OKSV 2. OKSV 2 is niet puntloos, terwijl Estria 6 dat wel is. Het enige punt dat "ut twidde" tot nu toe bij elkaar heeft kunnen sprokkelen is ook behaald in een thuiswedstrijd.

Al met al, het zal een spannende wedstrijd gaan worden komende zondag.

OKSV 3
Zondag mag "ut derde" op bezoek in Demen tegen het vierde van SDDL. De totostatistieken voorspellen niet veel goeds voor de ploeg uit Langel. Een minderheid (19,05%) verwacht een overwinning voor OKSV 3, terwijl bijna de helft (47,62%) gaat voor een overwinning van SDDL 4. En op de drie (33,33%) gaat voor een gelijkspel.

Het is aan OKSV 3 is aan hun stand verplicht om te laten zien dat het kleinste gedeelte van de Langelse Bookmakers geen gelijk heeft.

OKSV 1, 2 en 3 succes komend weekend!!!

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
03 jun 2023 - 18:00
Autopuzzeltocht 2023
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2023
16 jul 2023 - 09:00
Zomermarkt 2023
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg