Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport: '5H: Vianen kan in Beers prima zaken doen'

20 nov 2013

BEERS/MEGEN - Het inhaalprogramma in de vijfde klasse H is beperkt. Slechts drie wedstrijden staan zondag op de rol. En daarvan is echter wel een heuse derby, die tussen HBV Beers en Vianen Vooruit. Laatstgenoemde club kan bij een overwinning opklimmen naar de tweede plaats. In Megen speelt Ulysses tegen de verrassende subtopper De Zwaluw. OKSV ontvangt Gassel.

Trainer Dennis Kroes uitte afgelopen weekend via Twitter openlijk zijn twijfels over de afgelasting van het duel van zijn ploeg bij hekkensluiter SIOL. De enige afgelasting in 5H, maar wie het voetbal in de regio kent, weet dat de velden in Katwijk maar een beetje regen nodig hebben om een streep te trekken door het voetbal daar. Aldus geschiedde.

Weinig bijzonders
De teleurstelling zette Kroes om in een scoutingstrip naar Heijen, waar hij de huidige nummer twee op de ranglijst in actie zag tegen HBV, de tegenstander van Vianen Vooruit op zondag. De afgetekende 3-0 was een prima weerspiegeling van het duel. HBV, degradant uit de vierde klasse, kent genoeg kwaliteit om niet te degraderen, maar verder kent de Beerse ploeg weinig bijzonders. Voormalig topschutter Jeroen Bardoel kwam dit jaargang ook nog maar tot twee treffers. Wellicht dat de derby iets los kan maken bij HBV. Slechts 2,5 kilometer scheidt de sportparken in Beers en Vianen van elkaar.
Vianen Vooruit won vier van haar laatste vijf wedstrijden. Bij winst klimmen de roodbroeken op naar plek twee.

De Zwaluw op vinkentouw
Een opvallende notering is weggelegd voor De Zwaluw. De Oeffeltenaren wonnen twee keer zo vaak dan ze verloren (6 om 3), maar toch heeft de ploeg van trainer Dick Regeling een negatief doelsaldo (23-24). De achttien punten die zijn verzameld in de laatste zeven duels(!), hebben De Zwaluw een vierde plek opgeleverd. Bij een overwinning op degradatiekandidaat Ulysses in Megen doet De Zwaluw zelfs mee om de titel in 5H.

OKSV en Gassel willen afstand nemen
In Overlangel doen OKSV en Gassel tegen elkaar een poging om voorlopig afstand te nemen van de plekken die aan het einde van de rit degradatie betekenen. Zowel OKSV als Gassel ziet bij winst het gat met nummer elf GVV'57 oplopen tot respectievelijk dertien dan wel twaalf punten.

Programma vijfde klasse H:
OKSV - Gassel
Ulysses - De Zwaluw
HBV - Vianen Vooruit

Stand vijfde klasse H:
1. Ravenstein 9-22 P
2. Heijen 10-21
3. Vianen Vooruit 8-18
4. De Zwaluw 9-18
5. Estria 10-16
6. Maaskantse Boys 10-16
7. OKSV 8-13
8. HBV 9-13
9. Gassel 8-12
10. Ulysses 9-6
11. GVV'57 10-3
12. SIOL 8-1

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Wedstrijden ] - [ Nieuwsbrief ] - [ Informatie over St. HONK ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
29 jun 2022 - 20:30
Algemene Ledenvergadering OKSV 2022
Meer informatie Meer informatie over: Algemene Ledenvergadering OKSV 2022
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg