Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Prognoses voor de seniorenwedstrijden van komend weeekend volgens de OKSV Pool

13 okt 2005

Er staat weer een enerverende voetbaldag komende zondag op het programma. Met twee wedstrijden in eigen huis en eentje bij de buren

OKSV 1
Volgens de statistieken zal het voor OKSV 1 een makkelijke zondagmiddag moeten gaan worden thuis tegen FC De Rakt 1. Ruim 80 procent (80,95%) verwacht een overwinning voor de groenzwarten uit Overlangel. Een paar “bookmakers” (7,14%) gokken erop dat FC De Rakt 1 met de 3 punten terug naar Uden gaan. Bijna twaalf procent (11,90%) gokt op een gelijkspel.

Beide koplopers van de OKSV Pool zijn het voor de deze wedstrijd niet met elkaar eens. Wilbert verwacht namelijk een overwinning voor de uitclub, terwijl Dennis het eens is met ruim tachtig procent van de deelnemers.

Als je de huidige competitiestand erbij zou nemen, dan zie je OKSV 1 op een achtste plaats staan met zes punten en FC De Rakt houdt de rode lantaarn vast met drie bij elkaar gesprokkelde punten.

OKSV 1 let op, dat je ze niet onderschat en dan kun je 2 weken lang heerlijk genieten van een overwinning.

OKSV 2
Voor "ut twidde" kunnen er, volgens de huidige competitiestand, wel 3 punten inzitten. Het verschil met de tegenstander, Berghem Sport 8, is maar 3 punten, dus dat ziet er positief uit. Alleen de 42 “kenners” hebben er nog niet alle vertrouwen in OKSV 2. Maar ruim 35 procent (35,71%) verwacht op een overwinning. Precies de helft verwacht een nederlaag voor het tweede team van OKSV, terwijl het kleinste gedeelte (14,29%) een gelijk spel verwacht.

Voor deze wedstrijd zijn de koplopers Dennis en Wilbert het met elkaar eens en verwachten dan ook dat de 3 punten niet in Overlangel zullen blijven.

OKSV 3
Zondag staat er voor OKSV 3 de derby op het programma in Herpen tegen Herpinia 6. Bijna zestig procent (59,52%) van de 42 OKSV Pool Deelnemers verwachten een verlies voor OKSV 3, terwijl ruim een kwart (26,19%) verwacht een Langels succes. De minderheid (14,29%) gaat voor een gelijkspel.

Herpinia 6 staat in de huidige competitiestand stijf onderaan met een achterstand van acht punten op OKSV 3. Dennis is positiever gestemd dan Wilbert voor deze wedstrijd. Hij verwacht namelijk een overwinning van het derde, terwijl Wilbert wederom gaat voor het verlies van de Langelse club.

OKSV 1, 2 en 3 succes komend weekend en zorg dat Overlangel trots op jullie is!!!

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
03 jun 2023 - 18:00
Autopuzzeltocht 2023
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2023
16 jul 2023 - 09:00
Zomermarkt 2023
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg