Logo OKSV

6-2 winst voor het OKSV 3 - rondje van de aanvoerder blijft uit

21 okt 2013

Afgelopen zondag speelde OKSV 3 uit tegen HVCH 14. Naast de gebruikelijke helden van Het Derde werd het team ook versterkt met gastspelers zoals Bart Vos, Jurr Hidding, Bram v/d Berg Luuk van Dinther en Mark v\d Loop. Maarten de Louw schitterde door afwezigheid omdat hij vader is geworden van een naar het schijnt beeldschone dochter. Namens heel OKSV 3 willen we hem feliciteren. We wensen hem natuurlijk ook veel succes met zijn zwangerschapsverlof.

Meteen na de aftrap ging HVCH serieus en fel in de aanval. OKSV had een wat tragere start wat al snel resulteerde in een 0-2 voorsprong voor HVCH. Of dit kwam omdat men nog niet op elkaar was ingespeeld, de alcohol er nog eerst uitgezweet moest worden of omdat het team ervan houdt om de spanning flink op te voeren is onbekend. Een feit is dat de verdediging van OKSV de achterstand niet verder liet oplopen. Jeroen van Summeren, aanvoerder en laatste man, gaf zelfs het goede voorbeeld door persoonlijk de 1-2 te maken.

Na deze opmerkelijke daad was het middenveld en de aanval van OKSV niet meer te houden. Na de rust waren de rollen dan ook compleet omgekeerd. De aanval had de smaak te pakken gekregen en loste schot na schot op het doel van de tegenstander, ondersteund door een nauwelijks gehinderd middenveld. Dit resulteerde in goals gemaakt door Jurr (2) Bart Marijnissen (2) en Bart Vos (1). Tot grote ontsteltenis van leider Patrick Kersten was er van rustig spel geen sprake meer. Al was hij wel toegeeflijk genoeg om een rondje te geven in de kleedkamer. Dit in tegenstelling tot de aanvoerder zelf. Wat dit voor interne gevolgen zal hebben voor het team is momenteel nog onbekend.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 3 nieuws :

Meer OKSV 3 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2019 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps