Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport: '5H: Nieuwe uitdaging voor Vianen Vooruit'

18 okt 2013

VIANEN - Trainer Dennis Kroes stelde zichzelf twee weken geleden, voorafgaand aan het duel met Ulysses, de vraag of 'zijn' Vianen Vooruit definitief kon aanhaken bij de top in de vijfde klasse H. Na de overtuigende zege in Megen (1-4) lijkt het antwoord op die vraag 'ja'. De mannen van Kroes wacht op zondag een nieuwe uitdaging in Maaskantse Boys, dat na een sterke start is teruggezakt naar de middenmoot. Onderin gaat SIOL in Oeffelt op zoek naar de eerste winst.

Speelronde 6 zou aanvankelijk afgelopen zondag worden afgewerkt. Vanwege het natte weer ging er toen echter een streep door het volledige programma. Alle duels worden deze zondag ingehaald. Alleen OSKV-Gassel gaat niet door. De ploeg uit Overlangel is nog actief in de KNVB-districtsbeker en speelt zaterdagavond uit tegen de topkloper in de vierde klasse G: Milsbeek.

Ambitieus Vianen
Vianen Vooruit verloor tot op heden één keer. Met 2-0 bij Ravenstein, koploper in de vijfde klasse H en twee punten meer dan de roodwitten uit het Cuijkse kerkdorp. Ook bij de nederlaag in Ravenstein was de formatie van Kroes nimmer de onderliggende partij en na afloop kreeg Vianen Vooruit ook de complimenten van Ravenstein-trainer Van Orsouw over het goede spel. Waartoe Vianen Vooruit in staat is, ondervond onlangs nog middenmoter De Zwaluw (8-2). Onlangs werden de titelambities in Vianen kracht bijgezet met een 4-1 uitoverwinning op Ulysses.

Wittebroodsweken voorbij
Maaskantse Boys, zondag te gast in Vianen, begon sterk aan het seizoen. De wittebroodsweken na de promotie zitten er inmiddels op voor de club uit Maren-Kessel. Na drie opeenvolgende overwinningen gingen de laatste twee duels verloren, tegen respectievelijk De Zwaluw en OKSV.

Koploper treft wisselvallig HBV
Lijstaanvoerder Ravenstein gaat op bezoek bij HBV. De Beersenaren golden als degradant uit de vierde klasse voorafgaand aan deze jaargang als een outsider voor het kampioenschap, maar de nieuwe trainer in Beers, Ronald Smits, ziet zijn ploeg tot dusver wisselvallig presteren. Winst was er tegen hekkensluiter SIOL en buurman Gassel, maar het tot dan toe nog zegeloze GVV'57 pakte afgelopen zondag de eerste winst tegen HBV, dat eerder al op eigen veld verloor van Maaskantse Boys.

SIOL zoekt eerste driepunter
Het Katwijkse SIOL is na vijf speelronden de enige club in 5H zonder overwinning. De Katwijkers moeten zondag uit tegen De Zwaluw, dat juist haar laatste drie wedstrijden wist te winnen. Elders speelt subtopper Heijen tegen laagvlieger GVV'57, Estria ontvangt Ulysses. 'Esteren' kende afgelopen zomer een behoorlijke leegloop qua spelers, maar is het seizoen uitstekend begonnen met tien uit vijf. Zodoende nemen de roodhemden een derde plek in. Ulysses staat achtste.

Programma vijfde klasse H:
De Zwaluw - SIOL
Heijen - GVV '57
HBV - Ravenstein
Estria - Ulysses
Vianen Vooruit - Maaskantse Boys

Stand vijfde klasse H:
1. Ravenstein 5-13
2. Vianen Vooruit 5-12
3. Estria 5-10
4. Heijen 5-9
5. Maaskantse Boys 5-9
6. De Zwaluw 5-9
7. HBV 5-7
8. Ulysses 5-6
9. Gassel 5-6
10. OKSV 5-4
11. GVV'57 5-3
12. SIOL 5-0

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Wedstrijden ] - [ Nieuwsbrief ] - [ Informatie over St. HONK ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
29 jun 2022 - 20:30
Algemene Ledenvergadering OKSV 2022
Meer informatie Meer informatie over: Algemene Ledenvergadering OKSV 2022
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg