Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport: '6E: SIOL vervult sportieve plicht'

10 mei 2013

KATWIJK - Zesdeklasser SIOL heeft de beslissingswedstrijd om de derde periodetitel met 3-2 gewonnen van VCO uit 't Oventje. Door dat resultaat vist VCO achter het net en promoveert OKSV uit Overlangel als lachende derde naar de vijfde klasse.

OKSV vergezelt tijdens de promotie de andere periodekampioenen, het Graafse GVV'57 en SIOL. Nadat de KNVB woensdag bekend maakte dat de periodekampioenen in de zesde klassen rechtstreeks zouden promoveren, had SIOL twee ijzers in het vuur. De Katwijkers konden de derde periode winnen of als hoogste in de eindstand zonder prijs de periodetitel van kampioen Maaskantse Boys overnemen.

SIOL vervulde echter de sportieve plicht en klopte VCO, dat samen met de Katwijkers tweede achter Maaskantse Boys was geŽindigd. De overwinning en de tweede plaats in de derde periode zou VCO doen promoveren naar de vijfde klasse.

De ploeg uit 't Oventje nam twee keer de leiding en zag SIOL door treffers van Jeroen Leerentveld en Paul Klomp langszij komen. Twee minuten voor tijd schoot Djavano Amanupunnjo de Zeelandse hoop aan flarden.

Het toekijkende OKSV was na afloop de grote winnaar. De ploeg uit Overlangel nam nu als vierde in de eindstand de periodetitel van Maaskantse Boys over en promoveert naar de vijfde klasse.

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Wedstrijden ] - [ Nieuwsbrief ] - [ Informatie over St. HONK ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
29 jun 2022 - 20:30
Algemene Ledenvergadering OKSV 2022
Meer informatie Meer informatie over: Algemene Ledenvergadering OKSV 2022
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg