Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Informatie

De Voorzitter aan het woord...

Seizoen 2021-2022

September 2021

In 2021 gaan we pieken. Dat was de eerste boodschap van dit jaar die we als OKSV bestuur verkondigde. We hadden toen nog de hoop op activiteit in de lente, dat bleef uit maar wat mij betreft blijft de boodschap staan!

Op het moment van schrijven is het eind augustus en zijn de actieve voetballers van de selectie onder leiding van onze nieuwe trainer Freek Toren gestart met de voorbereiding op het seizoen. De eerste oefenwedstijden zijn gespeeld en wat fijn dat we elkaar weer kunnen ontmoeten langs de lijn!

De Dames en de lagere elftallen zijn ook weer op het trainingsveld te vinden en de jeugd maakt zich in Herpen op voor training en hun eerste wedstijden.

Seizoen 21-22 gaat van start en ik hoop van harte dat dit een seizoen wordt waarin we stappen kunnen zetten in de ontwikkelingen rondom de toekomstige accommodatie, dat we met veel plezier een heel seizoen kunnen sporten, we als dorpsgenoten en andere bekenden elkaar langs het veld kunnen blijven zien en dat de activiteiten voor vrijwilligers en de activiteiten van de supportersclub doorgang kunnen vinden.

Een mooi seizoen gewenst!

Rogier van der Linden,
Voorzitter OKSV

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
20 apr 2024
Autopuzzeltocht 2024
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2024
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg