Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Informatie

De Voorzitter aan het woord...

Seizoen 2018-2019

Augustus 2018

Beste OKSV-ers,

Een nieuw seizoen breekt aan met nieuwe kansen en uitdagingen!

Gezien de nieuwe privacywetgeving waren er vragen ontstaan betreffende de uitgave van ons clubblad. In verband met "gevoelige" informatie die hierin zou staan, is door het bestuur een enquête gehouden waarin toestemming werd gevraagd om de bij de club aanwezige ledengegevens/-foto's te mogen publiceren. Ons clubblad, met leuke rubrieken van onder andere supportersvereniging, spelersraad, OKSV-er van het jaar, jubilarissen, sponsoren, "De Pen...." en natuurlijk de redactie, wilden we niet missen vandaar deze nieuwe uitgave. Gerrie en Wilma wederom bedankt voor het tot stand brengen!

Helaas hebben we het, met ons 1ste elftal, in het afgelopen seizoen 't sportief niet kunnen redden in de 4de klasse. De verrassende promotie van het seizoen daarvoor hebben we helaas geen vervolg kunnen geven. Om diverse redenen is het niet gelukt ons te handhaven in de 4de klasse. Toch ben ik trots dat wij met ons 1ste elftal in deze klasse, met vele derby's, hebben mogen strijden.

Het komende seizoen heeft de KNVB voor een andere indeling gekozen en dus komen we veel clubs tegen die voor ons "onbekend" zijn. Het voetballen tussen "Maas & Waal" zal anders zijn gezien de grotere reisafstanden. Toch is het gras daar ook groen, de bal rond en de wedstrijd duurt gewoon 90 minuten! Persoonlijk heb ik goede herinneringen om in die klasse te voetballen, gezien het (laatste) kampioenschap (seizoen '90/'91) met ons 1ste elftal wat we toen behaald hebben! Het is een uitdaging voor onze trainer Peter van Orsouw met z'n technische staf en spelers om dit mogelijk weer te realiseren. Heel veel succes!

Ons 2de en 3de elftal zullen starten in de beker met leuke derby's. Verder zullen ze de wedstrijden spelen in een leuke competitie waarin winnen telt, maar sportief bezig zijn net zo belangrijk is. Onze jeugd zal wederom in S.T. teams spelen bij Herpinia.

Een uitdaging is het ook om dit seizoen onze accommodatie te "up-graden" of in ieder geval een aanzet daartoe te geven. Na lang "getouwtrek" hoop ik dat de gemeente tot de juiste inzichten komt betreft de noodzaak hiervan en dat ze de verantwoordelijkheid nemen betreft de aanpassingen. Dit komt niet alleen onze club ten goede maar is ook zeer belangrijk voor de leefbaarheid in onze kernen. Ik zie er al jaren naar uit om dit met z'n allen te kunnen realiseren!

Ondanks de hele droge zomer is het toch gelukt om een relatief goede grasmat te creëren op onze velden, met strakke lijnen mede door de inzet van Jarno, Wies, Peter en Mai. Jasper (en invaller Dennis) zorgt dat de lijnen er zo mooi op blijven staan. Allemaal bedankt!

Ik wil alle spelers, trainers, leiders, supporters, sponsors, spelersraad, supportersclub en iedereen die OKSV een warm toe draagt een fantastisch voetbalseizoen wensen met mooie resultaten!

Tot ziens langs de velden!

Met een sportieve groet,
Pieter van Poppelen
Voorzitter OKSV

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
29 dec 2023 - 20:00
Contactavond OKSV 2023
Meer informatie Meer informatie over: Contactavond OKSV 2023
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg