Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Informatie

De Voorzitter aan het woord...

Seizoen 2016-2017

Augustus 2016

Beste OKSV-ers,

De bal rolt weer op de velden van OKSV!
Een nieuw seizoen vangt aan met de nodige uitdagingen.

Betreft de jeugd zullen we een pas op de plaats moeten maken. Dit zal namelijk het eerste seizoen zijn waarin we niet met een eigen OKSV jeugdteam gaan spelen in de competitie. Het stond al meerdere jaren onder druk, maar nu is het een feit geworden doordat we te weinig spelers hebben. Dit is voor ons mooie "cluppie" heel erg spijtig. We gaan dus geen jeugdwedstrijden beleven op ons eigen "Veldje"!

Onze OKSV-spelers zullen ook dit jaar weer te zien zijn in de combinatie met Herpinia/OKSV. Ik hoop dat onze jongens bij Herpinia "d'r beste beentje voorzetten" zowel op als langs het veld en dat ze samen met alle OKSV vrijwilligers (b.v. de scheidsrechters) het OKSV-geluid positief zullen laten klinken in Herpen!

Door deze ontwikkeling hebben we voor het eerst sinds jaren weer 4 senioren elftallen! Dit vraagt wat aanpassingen betreft invulling van de teams en praktische zaken zoals het tijdstip van aanvang van de wedstrijd. Door goed overleg zijn we hier in geslaagd, al zal het wel even wennen zijn. Ik heb er alle vertrouwen in! Ook heb ik vertrouwen in de trainerswissel die heeft plaats gevonden. Niels heeft ons na 4 mooie seizoenen verlaten en gaat z'n trainerscarrière voortzetten bij Vianen Vooruit, waarbij ik hem heel veel succes wil toewensen.

Onze nieuwe trainer, Peter van Orsouw, zal de selectie van OKSV onderhanden nemen. Peter heeft een rijk voetbalverleden en heeft al meerdere jaren ervaring als hoofdtrainer. Ik hoop dat hij onze jongens technisch en tactisch weer verder kan brengen, zodat we mooie wedstrijden gaan beleven met natuurlijk mooie uitslagen voor OKSV!

Wij, sponsorcommissie en bestuur, zijn ook heel erg blij en dankbaar dat de Firma Konings Kabellas - Glasvezel het contract betreft het hoofdsponsorschap heeft verlengd. Hierdoor spelen o.a. alle selectiespelers weer in mooie tenues en worden ook andere zaken, die ten goede komen aan de totale uitstraling van OKSV, gefinancierd. Firma Konings Kabellas - Glasvezel, bedankt!

Het afgelopen jaar zijn er intensieve gesprekken gevoerd met TOG, klankbordgroep NOK, dorpsraad en gemeente om de velden van TOG en OKSV te centraliseren in ons dorp. Diverse zaken kunnen praktischer geregeld worden en dit zal dan ten goede komen aan de leefbaarheid van onze 3 kernen. Ik hoop dat de gemeente positief meedenkt aan deze ontwikkeling, immers onze gebouwen zijn zeer gedateerd en na al die jaren echt aan vervanging toe!!! Ik wens ze veel wijsheid toe om te komen tot een positief besluit! Op onze site is een "button" geplaatst waar je op de hoogte word gehouden van de ontwikkelingen van OKSV/TOG.

Samen staan we voor OKSV!!!
Wanneer we samen onze verantwoordelijkheden nemen betreft diverse werkzaamheden/activiteiten bij OKSV zal het spreekwoord gelden: "vele handen maken licht werk"! Mocht je je geroepen voelen om hier aan deel te nemen dan horen wij dat als bestuur graag. Alvast bedankt voor het meedenken!

Verder wil ik spelers, trainers, leiders, supporters, sponsors, spelersraad en natuurlijk onze eigen supportersclub heel veel voetbalplezier toewensen voor het aankomende seizoen!

Met een sportieve groet,

Pieter van Poppelen
Voorzitter OKSV

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
29 dec 2023 - 20:00
Contactavond OKSV 2023
Meer informatie Meer informatie over: Contactavond OKSV 2023
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg