Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Informatie

De Voorzitter aan het woord...

Seizoen 2014-2015

Augustus 2014

Beste OKSV-ers,

De eerste trainingen en oefenwedstrijden zitten erop, de bal rolt weer op de velden van OKSV en het seizoen 2014-2015 vangt aan.

Tijdens de ledenvergadering van OKSV op 11 juni hebben we een aantal leden in het zonnetje mogen zetten als jubilaris. Theo van de Elzen en Fred Megens 40 jaar, Tiny van Duren 50 jaar en Mari Ermers en ere-lid Herman Voet 60 jaar!!! Deze jubilarissen hebben allemaal op hun eigen manier "hun sporen verdiend" binnen de club. Tijdens de vergadering is hier uitgebreid bij stil gestaan waarbij de felicitaties op z'n plaats waren. Ook zijn zittende bestuursleden Theo Megens, Bert Voet en ondergetekende herkozen voor een nieuw termijn in het bestuur. Dank aan allen voor hun inzet van de afgelopen jaren voor OKSV!

Bij de junioren zal er dit seizoen alleen een "eigen" A-elftal van OKSV aftrappen in de competitie. De andere teams (B-C-D-E-F en mini F) zullen in combinatie elftallen gaan spelen samen met Herpinia. Deze samenwerking verloopt goed en zal steeds meer vorm krijgen om uiteindelijk te komen tot een gezamenlijke jeugdafdeling van Herpinia en OKSV. De prettige sfeer die er heerst onder de spelers, trainers, en leiders, werd bevestigd tijdens de afsluiting van het afgelopen seizoen bij OKSV met een tentenkamp. Dit weekend werd georganiseerd door de jeugdafdeling van OKSV in samenwerking met de supportersclub van OKSV waarbij de grote opblaasbare spellen een leuk element waren waarvan de spelers van de combinatieteams ontzettend hebben genoten. Mede door het uitstekende weer was het allemaal zeer geslaagd. Supportersclub nogmaals bedankt voor jullie inzet!

Betreft de senioren zal "ut Derde" onder leiding van leiders Patrick Kersten en Henk van de Linden op jacht gaan naar de titel. Het kampioenschap wat vorig seizoen aan de neus voorbij ging was heel erg jammer, mede door de slecht geplande wedstrijden aan het einde van de competitie. "Ut Twedde" heeft zich als promovendus aardig staande gehouden in zijn klasse. Hopelijk kunnen de leiders Willy Reijs en Bennie Kuijpers het team verder smeden tot een stabiele middenmoter. De trainingen van beide teams wordt verzorgd door Chris Kamps, die elke keer kan rekenen op een grote opkomst en een enthousiaste groep die lekker wil ballen!

Ons eerste elftal heeft zich niet kunnen handhaven en is mede door een heel slechte 2e seizoenshelft gedegradeerd naar de 6e klasse. Hopelijk kan onze technische staf met als trainer Niels Voet en leiders/verzorging Sjaak Ermers en Gerwin van Vught de neuzen van de spelers dezelfde kant op krijgen, zodat we dit jaar mee gaan doen om het kampioenschap! Dit zou mooi zijn omdat je dan op een waardige manier de 6e klasse zou verlaten die na dit seizoen niet meer zal bestaan. Verder is er nog geen duidelijkheid betreffende te spelen periodes waar voorheen nog een nacompetitie mee behaald kon worden met mogelijke promotie.

Dit gaat hopelijk allemaal gerealiseerd worden met veel spelvreugde, want wanneer je er plezier en vertrouwen in hebt dan komen de punten vanzelf. Dit geldt voor alle elftallen, zowel junioren als senioren. Betreft het eerste elftal heeft Willy van der Loop de taak overgenomen als grensrechter van Fred van de Bogaard. We zijn nog wel op zoek naar een assistent grensrechter, dus als je iemand weet............... Fred bedankt voor je inzet van het afgelopen seizoen en Willy heel veel succes met je nieuwe functie. Ook hoop ik dat er weer op een sportieve manier gestreden zal worden op ons "Veldje" en op de velden in de regio zodat er op een waardige manier de club OKSV en haar sponsors zal uitgedragen worden.

Verder wens ik jullie allemaal een fijn, gezond en sportief seizoen toe!

Met sportieve groet,
Pieter van Poppelen
Voorzitter OKSV

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
14 jul 2024 - 21:00
EK2024 (finale) ???
Meer informatie Meer informatie over: EK2024 (finale) ???
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg