Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Informatie

De Voorzitter aan het woord...

Seizoen 2013-2014

Augustus 2013

Voetballiefhebber van O.K.S.V.,

Een nieuw voetbalseizoen vangt aan, nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Bestuurlijk is er een "nieuwe kans" voor Paul Meerdink, deze heeft namelijk plaatsgenomen in het bestuur, als opvolger van Lambert van Duren. Lambert nogmaals bedankt voor je inzet voor al die jaren en Paul succes met het mede besturen van onze club!

Bij de jeugdafdeling van OKSV is er ook het e.e.a. veranderd. "Duizendpoot" Peter van den Hoogen gaat zich volledig richten op de TC (technische commissie) Herpinia/OKSV. Peter heeft ruim 15 jaar de belangen van de jeugd van OKSV behartigd en heeft het stokje overgedragen aan Pauline Reijs en Rogier van der Linden. Een nieuwe ontwikkeling: het werk wordt nu door meerdere (nieuwe) schouders gedragen. Pauline en Rogier heel veel succes en Peter bedankt!

Bij de jeugd zal de samenwerking met Herpinia zich verder ontwikkelen. In de competitie zullen er dit seizoen in de combinatie Herpinia/OKSV de volgende teams uitkomen: F-E-D-C. OKSV zal nog uitkomen met een volwaardig B-elftal en een mini F. Ik wens alle spelers heel veel succes in de competitie met het nodige spel(voetbal) plezier!

Voor alle senioren teams zijn er weer nieuwe kansen! Voor OKSV 1 is de promotie naar de 5e klasse een feit! Onder leiding van Niels Voet zal lijfsbehoud met dit jeugdig elftal al een hele prestatie zijn en mogen we stiekem hopen op een periodetitel! Ditzelfde geldt voor "ut twedde", na een geweldig seizoen met een terecht behaald kampioenschap, zal het een uitdagende competitie worden met nieuwe jeugdige spelers. Ons derde elftal zal naar mijn verwachting een sterk seizoen gaan spelen, door de jarenlange ervaring van de diverse spelers.

Betreft de uitstraling van onze club is er ook nieuws te melden. Na een aantal jaren zijn de tassen van OKSV 1 met Bento als sponsor aan vervanging toe. Onze hoofdsponsor Konings kabellas-glasvezel zal het 1e elftal voorzien van nieuwe tassen zodat OKSV 1 een uniforme uitstraling heeft. Verder zal op ons hoofdveld een heus scorebord gepresenteerd worden. Deze is mede door Konings kabellas-glasvezel, Barten montage en sponsorcommissie mogelijk gemaakt. Met name Geert en Harold bedankt namens de club!

RESCPECT!
Is geen "toverwoord" maar een eigenschap die wij als OKSV-er uit moeten dragen naar de (wedstrijd)leiding, medespeler, tegenstander, supporter en sponsors! Ik hoop dat de taferelen die afgelopen seizoen her en der op de velden zijn voorgevallen aan ons voorbij gaan!

Hopende op een mooi, sportief, goed voetballend en puntenpakkend seizoen samen met iedereen die OKSV een warm hard toe draagt!

Een sportieve groet van,
Pieter van Poppelen
Voorzitter O.K.S.V.

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
29 dec 2023 - 20:00
Contactavond OKSV 2023
Meer informatie Meer informatie over: Contactavond OKSV 2023
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg