Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Informatie

De Voorzitter aan het woord...

Seizoen 2012-2013

Augustus 2012

Beste OKSV-er,

Het nieuwe seizoen 2012/2013 staat voor de deur.
Een nieuw seizoen biedt nieuwe kansen en ontwikkelingen.

In het bestuur heeft er een wisseling plaatsgevonden.
Jan Reijs is afgetreden als penningmeester na 15 jaar en heeft zijn functie als "financieel directeur" zeer goed vervuld. Jan nogmaals bedankt!
Wilma van der Loop heeft zijn positie ingenomen en ik wens haar hierbij heel veel succes!

Een nieuwe ontwikkeling betreft de jeugd.
In de loop van het seizoen 2011/2012 zijn er op bestuurlijk niveau besprekingen geweest tussen Herpinia en OKSV. De constatering was dat er een terugloop was in het aantal jeugdleden. Daarop is besloten de krachten te bundelen en over te gaan tot het maken van combinatie teams. Het resultaat hievan is dat wij de competitie in gaan met een combinatie team OKSV/Herpinia - Herpinia/OKSV(D-E-F).
Door de veranderingen (de ene seizoenshelft spelen bij Herpinia en de andere bij OKSV) zal het natuurlijk even wennen zijn. Ik voorzie een positieve ontwikkeling en wens hierbij alle spelers, trainers en (bege-)leiders heel veel succes.
Verder zullen wij dit seizoen in de jeugd aantreden met een volwaardig B en C elftal.

Betreft de senioren.
OKSV-3 gaat met een compleet nieuwe outfit de competitie in!
De Petjes Bar heeft "ut derde" voorzien van een nieuw tenue, inclusief tassen. Hierbij wil ik Gerrit en Anita bedanken voor deze mooie geste en hoop dat onze jongens in dit prachtige tenue de nodige punten gaan pakken (en natuurlijk Tonny van Haren bedankt als sokken sponsor).
Bij OKSV-2 is de "staf" uitgebreid. Bennie Kuijpers gaat het leiderschap samen opnemen met de al jaren succesvolle leider/coach Willy Reijs.
Ik hoop dat ze draad van het afgelopen seizoen weer oppakken en natuurlijk strijden voor de titel.

Bij OKSV -1 zijn er ook de nodige veranderingen.
Op de eerste plaats een nieuwe trainer in de persoon van Niels Voet. Wij hopen dat de trainer zijn kennis, kunde en enthousiasme kan over brengen op de selectie zodat we attractief en aanvallend voetbal zien, met als doelstelling natuurlijk meedoen om de "prijzen".
Ook is het leuk om te zien hoe de overgekomen jeugdspelers ingepast gaan worden, zodat ze zich kunnen ontwikkelen en proberen een plaats te veroveren binnen de selectie.
Sjaak Ermers is toegevoegd aan de staf en zal samen met Gerwin het leiderschap op zich nemen.
Allemaal heel veel succes.

Samen OKSV.
Hier wil ik mee benadrukken dat we met z'n allen een vereniging zijn. We zullen het ook samen moeten doen. Een voorbeeld hiervan is het ontstaan van de spelersraad. Dit heeft afgelopen seizoen al de nodige vruchten afgeworpen!
Door samen dingen te ondernemen, zowel binnen als buiten het veld, creŽer je een groter draagvlak binnen de club en maken vele handen licht werk!
Verder hoop ik op een sportief, maar bovenal gezond seizoen met alle spelers, trainers, (bege-)leiders, bestuur, sponsors, supportersclub, leden, vrijwilligers en natuurlijk onze supporters!

Met een sportieve groet,
Pieter van Poppelen,
Voorzitter OKSV

P.S. Wil je dagelijks op de hoogte blijven van onze vereniging kijk dan op onze website www.oksv.nl (webmaster Chris bedankt voor het keurig bijhouden!)

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
14 jul 2024 - 21:00
EK2024 (finale) ???
Meer informatie Meer informatie over: EK2024 (finale) ???
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg