Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Informatie

De Voorzitter aan het woord...

Seizoen 2011-2012

September 2011

Beste O.K.S.V.-er,

Als nieuwe voorzitter heb ik de eer om een woordje tot jullie te mogen richten.

Voor diegene die mij nog niet kennen zal ik me even voorstellen, ik ben Pieter van Poppelen, 44 jaar jong, getrouwd met Corry en vader van Renske, Joris en Tim.

Tijdens de jaarvergadering ben ik verkozen tot voorzitter van O.K.S.V.. Hierbij wil ik het bestuur en alle leden van O.K.S.V. bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. Bij deze wil ik ook Frank van de Berg nogmaals bedanken voor alles wat hij heeft betekend voor O.K.S.V. de afgelopen 11 jaar, waarvan 10 jaar als voorzitter.

Ik hoop op een goede samenwerking met het bestuur, alle leden, vrijwilligers en supporters.

Seizoen 2011-2012

Betreft de junioren gaan wij dit jaar uitkomen in de competitie met 4 teams, een B-C-D elftal en een F-zevental. Dit heeft de nodige inspanning gekost gezien de problematiek van aanwas en doorstroming van de jeugd. Ik hoop in ieder geval op sportieve prestaties (naar ieders vermogen) en dat de finale van de K.N.V.B. beker (D-elftal) afgelopen seizoen een inspiratie mag zijn!

De senioren zijn, zoals afgelopen jaar, vertegenwoordigd als O.K.S.V. 1-2-3. In het nieuwe seizoen is alles weer als vanouds, O.K.S.V. 2 is weer "ut twedde", en O.K.S.V.3 is "ut derde".

Voor "ut derde" hoop ik dat ze de nodige punten gaan pakken door de wedstrijden naar zich toe trekken, ik ga ervan uit dat ze dit op routine gaan doen.

Voor "ut twedde" hoop ik dat ze de ingeslagen weg van het vorige seizoen zullen door zetten, door de mix in dit team moet dit zeker goed gaan komen.

Voor O.K.S.V.-1 zijn de verwachtingen hoog gespannen! Met zo'n jong en ambitieus elftal, met trainer en leiders zal er gestreden worden om de prijzen. Gezien de ontwikkelingen in de bekerwedstrijden waar attractief voetbal werd gespeeld met oog voor elkaar zullen dit hopelijk goede voortekenen zijn voor het komende seizoen.

Dit jaar mogen we ook onze nieuwe hoofdsponsor, Konings kabellas-glasvezel bedrijf, presenteren. Wij zijn als bestuur blij dat Konings kabellas- glasvezel bedrijf zijn naam aan onze club wil verbinden.

Ik hoop dat iedereen de naam van de club en sponsors waardig zal uitdragen op en om het veld en dat er op een sportieve manier zal worden gestreden.

Met een nieuw hoofdveld en een frisse trainingsaccommodatie (vrijwilligers nogmaals bedankt), moet dit zeker gaan lukken.

Ik hoop op een sportief seizoen!

Met een sportieve groet,

Pieter van Poppelen
Voorzitter O.K.S.V.

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
14 jul 2024 - 21:00
EK2024 (finale) ???
Meer informatie Meer informatie over: EK2024 (finale) ???
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg