Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Informatie

De Voorzitter aan het woord...

Seizoen 2010-2011

September 2010

De dagen worden weer korter, dat betekend dat het voetbalseizoen weer gaat beginnen. De jeugd gaat weer vroeg in de avond naar het trainingsveld en de verlichting aan de overlangelseweg is iedere avond weer ontstoken. Een vertrouwd beeld waar we heel erg aan zijn gewend zonder het zelf te beseffen.

Dat is ook zo met de jongens die vorig jaar in de A speelden, de meeste hebben al 10 of 11 jaar de clubkleuren van O.K.S.V. in de jeugd verdedigd. De komende jaren zullen ze de senioren van onze club gaan versterken een welkome aanvulling van onze teams,waar de laatste jaren verschillende voetballers de pensioengerechtigde leeftijd van een voetballer hadden bereikt. Mooi om te constateren dat de er ook jongens zijn die of een stapje terug doen en bij de vrienden uit herpen gaan voetballen,en de ander een stapje omhoog wil en na enkele jaren bij ons in het eerste te hebben gevoetbald zijn kans wil grijpen in het eerste bij Herpinia. Dat Herpinia de jongens letterlijk en figuurlijk komt halen door een wedstrijd bij ons te komen voetballen, getuigd van een zeer goede verstandhouding met elkaar. Ook bij de jeugd is er sprake van een goede samenwerking op velerlei gebied. Elkaar versterken waar nodig is, is dan ook de slogan.

Voor het komend seizoen komt er weer aanwas bij van onze f jeugd wat betekend dat de toekomst van O.K.S.V gegarandeerd blijft. Ik hoop dat we er met zijn alle er een mooi en sportief seizoen van kunnen maken en dat alle teams in de bovenste regionen van de competitie kunnen meedraaien, dat is voor iedereen leuk en geeft voldoening.

Voor mij is dit zonder erbij na te denken de 10de keer dat ik een voorwoord schrijf voor ons clubblad, net zolang als de jeugd erover doet om de senioren te mogen gaan versterken.

Het is voor een voorzitter denk ik goed om niet te lang te blijven zitten en geef daarom volgend seizoen de pen door aan mijn opvolger.

Een sportief en gezond voetbalseizoen,

Voorzitter Frank van den Berg

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
08 dec 2023 - 19:30
OKSV Quizavond 2023
Meer informatie Meer informatie over: OKSV Quizavond 2023
29 dec 2023 - 20:00
Contactavond OKSV 2023
Meer informatie Meer informatie over: Contactavond OKSV 2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg