Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Informatie

De Voorzitter aan het woord...

OKSV 60 jaar jong

September 2009

De competitie staat op het punt van beginnen, dan weet je de voorbereidingen moeten bijna zijn afgerond, voorbereidingen als teams samenstellen, leiders en trainers aanstellen, tenues op orde brengen de velden moeten het groot onderhoud gehad hebben en zo kan ik nog wel even verder gaan. Allemaal dingen die vanzelfsprekend zijn, maar al die vanzelfsprekende dingen gebeuren allemaal door vrijwilligers. Ik bedenk me dat er in de afgelopen 60 jaar heel veel vrijwilligers voor OKSV hebben klaargestaan om al die voorbereidingen op tijd klaar te krijgen.

Afgelopen maanden hebben verschillende mensen keihard gewerkt om het clubgebouw en alles eromheen een grote opknapbeurt te geven. Tijdens het jubileum lag het er prachtig bij, iets waar we trots op kunnen zijn.

Ik hoop dat we het komende seizoen ook weer trots kunnen zijn op onze de spelers op de velden. Dat ze de kleuren van OKSV zullen verdedigen zoals de spelers in het verleden ook altijd gedaan hebben. Verschillende mensen haalde het op de receptie tijdens het jubileum nog aan, tegen OKSV is het altijd lastig voetballen ze zijn snel, spijkerhard maar wel sportief. Laat dat het komende seizoen ook weer het geval zijn.

Ik wens iedereen een gezond en sportief voetbaljaar toe , stiekem hoop ik dat er aan het einde van het seizoen weer wat te vieren valt.......

Met sportieve groeten,
Frank van den Berg
(Voorzitter OKSV)

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
24 mei 2024
Seizoensafsluiting 2023-2024
Meer informatie Meer informatie over: Seizoensafsluiting 2023-2024
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg