Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Informatie

De Voorzitter aan het woord...

Nieuwe ronde nieuwe kansen

Augustus 2007

Voor het begin van een nieuw seizoen staan alle clubs in de poule met evenveel punten, allemaal 0.

Iedereen begint met frisse moed, de accu weer opgeladen aan de eerste trainingen en wedstrijden, bij de één moeten de vakantiekilootjes er weer af, de ander heeft sinds de laatste wedstrijd geen meter meer hard gelopen en moet de nodige conditie weer helemaal worden opgebouwd. Leuk om te zien dat we er weer gewoon zin in hebben.

Het komende seizoen hoop ik dat er zeker bij de junioren wel een herfstkampioen uit zal komen, gezien de teams en de kwaliteit die er in sommige teams verborgen zit hoop ik dat de trainers en leiders de juiste richting kunnen geven aan de spelers dat dit tot uiting komt (ik zou zeggen "neem een voorbeeld aan Foppe"). Dit is voor mij natuurlijk makkelijk gezegd want ik weet natuurlijk ook wel dat het uiteindelijke resultaat van heel veel factoren afhankelijk is.

Voor de senioren zie ik voor het derde elftal gezien de beschikbare spelers een leuk seizoen tegemoet, het is wel te hopen dat het aantal fitte spelers voldoende blijft om iedere zondag met voldoende mensen aan te kunnen treden. We moeten hopen dat het aantal blessure gevallen beperkt zal blijven, ik denk dat een training op vrijdagavond hierin zeker positief zal bijdragen.

Het tweede elftal zal gezien het aantal jonge spelers nog veel moeten leren van de wat oudere teamgenoten, ik hoop dat deze jonge jongens de trainingen van Ferry van de Wal gaan zien als een welkome afwisseling van hun doordeweekse schoolactiviteiten en dus vaak aanwezig zullen zijn op zijn trainingen.

Voor het eerste elftal denk ik dat een periodetitel haalbaar moet zijn, deze jongens hebben in de vijfde klasse veel geleerd, ook hebben we als bestuur voor een jonge ambitieuze trainer gekozen die er veel zin in heeft om bij O.K.S.V. aan de slag te gaan.

Het belangrijkste voor ons als bestuur is natuurlijk dat iedereen het zoveel mogelijk naar zijn zin heeft en graag zijn steentje aan de club bijdraagt, dit kun je doen door zelf te voetballen, door trainer of leider te zijn, in een werkgroep te zitten, vrijwilliger te zijn voor welke functie dan ook.

Kortom hoop ik voor het komende nieuwe seizoen, nieuwe ronde nieuwe kansen, veel plezier, geniet van de mooie momenten en heel veel succes.......

Heel veel succes,
Frank van den Berg
(Voorzitter OKSV)

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
03 jun 2023 - 18:00
Autopuzzeltocht 2023
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2023
16 jul 2023 - 09:00
Zomermarkt 2023
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg