Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Informatie

De Trainer aan het woord...

Seizoen 2021-2022

September 2021

Beste O.K.S.V.'ers,

Mijn naam is Freek Toren en aankomend seizoen hoofdtrainer bij O.K.S.V.

Ik ben getrouwd met Bick en heb 3 kinderen. Op dit moment ben ik naast voetbaltrainer ook werkzaam op een middelbare school in Nijmegen als vakdocent lichamelijke opvoeding. Ik werk al 12 jaar in het onderwijs. Eerst acht jaar in het basisonderwijs en sinds vier jaar de stap gemaakt richting het middelbaar onderwijs.

Als voetballer ben ik actief geweest bij een aantal verschillende en mooie verenigingen. Als jeugdspeler ben ik begonnen bij Blauw-wit in Nijmegen. Daarna heb ik alle jeugdteams in de N.E.C.-jeugdopleiding doorlopen en kwam uiteindelijk bij TOP Oss terecht. Hier heb ik 3 jaar in de selectie gezeten. In de 4 jaar bij FC Lienden hebben we mooie resultaten behaald met een promotie naar het hoogste amateurniveau en de winst in de nationale beker tegen Vitesse. Daarna heb ik nog gespeeld bij Germania in Groesbeek en de N.E.C. amateurs.

Na een periode zonder voetbal begon het toch weer te kriebelen. Een voor mij logisch vervolg om als trainer aan de slag te gaan. Afgelopen jaar bij Ewijk 2 en dit jaar gaan we voor een zo goed mogelijk resultaat bij O.K.S.V.

De voorbereiding zit er zo goed als op en de afgelopen weken heb ik een goede indruk van de selectie gekregen.

De ervaringen zover zijn alleen maar positief. De mensen waarmee ik samenwerk kennen de club door en door en hebben me goed wegwijs gemaakt binnen de club.

Wanneer de spelers zich zo blijven inzetten zoals de afgelopen weken heb ik er alle vertrouwen in dat we samen een mooi resultaat kunnen behalen.

Ik hoop jullie allemaal op de zondag langs het veld te zien en de spelers luidruchtig (maar dat is geen probleem heb ik begrepen) aan te moedigen. Wellicht spreken we elkaar na een wedstrijd.

Blijf gezond en op naar een sportief en succesvol seizoen voor alle O.K.S.V.'ers

Freek Toren

Freek Toren

[ Clubinfo ] - [ Voorzitter ] - [ Bestuur ] - [ Trainer ] - [ Kantine ] - [ Sportvelden ] - [ Sponsoren ] - [ Tegenstanders ] - [ Privacy verklaring ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
16 dec 2022 - 19:30
OKSV Quizavond 2022
Meer informatie Meer informatie over: OKSV Quizavond 2022
30 dec 2022 - 20:00
Contactavond OKSV 2022
Meer informatie Meer informatie over: Contactavond OKSV 2022
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg