Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Informatie

De Trainer aan het woord...

Seizoen 2010 - 2011

September 2010

Beste O.K.S.V.-ers,

De voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen 2010 - 2011 is in volle gang. Met een bijna volledig verjongd team hebben we onze eerste goede resultaten in de bekercompetitie al behaald. Eind vorig seizoen hebben we op mooie wijze afscheid genomen van een aantal ‘oudere’ coryfeeën van de club (waar een kleine club groot in kan zijn). Een seizoen ook waar we tevreden kunnen terugkijken op het voetbal dat we hebben gespeeld en de daarmee behaalde resultaten (bijna promotie).

Maar dit jaar dus een nieuw seizoen met een bijna volledig nieuw 1e elftal. Met een gemiddelde leeftijd van 19,7 jaar (inclusief Rogier) kunnen we echt wel spreken van een jong team. De goede prestaties tot nu toe in de bekercompetitie en met name ook de progressie in korte tijd tijdens deze wedstrijden en de trainingen verraden de potentie en de mogelijkheden voor de komende tijd. Een voorrecht als trainer om met zo’n groep te kunnen werken. Met het in grote mate aanwezige talent, fanatisme, enthousiasme, goede trainingen en een gezonde concurrentie binnen de groep hebben we ook dit jaar als doelstelling om mee te doen om de prijzen. Hierin worden we dit jaar gesteund door een nieuw begeleidingsteam van 3 leiders (Bert, Gerwin en Sjaak), de 2 vaste assistent scheidsrechters (Theo en Willy) en een nieuwe keeperstrainer (Arno). Kortom alle randvoorwaarden zijn aanwezig om er een mooi seizoen van te maken met goede prestaties.

Het gevolg van het vernieuwde 1e elftal is dat er ook mensen zijn doorgeschoven naar het 2e en 3e elftal. En ook dat heeft z’n uitwerking niet gemist. Sinds lange tijd wordt dit seizoen ook weer door de spelers van 2 en 3 getraind. Onder leiding van Thomas zit de eerste training van het seizoen er alweer op en ook daar vlogen de vonken vanaf. Het is dit jaar misschien wat dringen op het trainingsveld omdat ook veel jeugdelftallen 2x in de week trainen.,Maar al die activiteiten duiden erop dat de club OKSV volop leeft en dat is echt genieten. We kunnen de toekomst van de club dan ook vol vertrouwen tegemoet zien en daar mogen we met z’n allen best trots op zijn.

Ik wens iedereen een mooi seizoen met veel voetbalplezier en succes.

Dirk-Jan Manders

[ Clubinfo ] - [ Voorzitter ] - [ Bestuur ] - [ Trainer ] - [ Kantine ] - [ Sportvelden ] - [ Sponsoren ] - [ Tegenstanders ] - [ Privacy verklaring ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
16 dec 2022
OKSV Quizavond 2022
Meer informatie Meer informatie over: OKSV Quizavond 2022
30 dec 2022 - 20:00
Contactavond OKSV 2022
Meer informatie Meer informatie over: Contactavond OKSV 2022
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg