Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Informatie

De Trainer aan het woord...

Het nieuwe seizoen 2009 - 2010 staat voor de deur

Augustus 2009

Beste O.K.S.V.-ers,

Het nieuwe seizoen 2009 - 2010 staat voor de deur. Een seizoen dat voor O.K.S.V. begint met tal van activiteiten in het teken van de viering het 60-jarig jubileum van de club. Daarna zullen de competities voor alle elftallen weer in volle hevigheid gaan losbarsten.

Op de website is via de verschillende poll's al voorspeld wat de resultaten van de diverse elftallen zullen gaan worden. Daaruit blijkt in ieder geval een groot vertrouwen in de prestaties van het eerste elftal. Meer dan 50% voorspelt een plaats bij de 1e vier. En dat doet mij als nieuwe trainer natuurlijk enorm deugd en geeft in ieder geval de nodige uitdaging. Uitdaging genoeg trouwens, want het seizoen 2009 - 2010 wordt ook het seizoen waarin we een start maken met een totale verjonging van het eerste elftal. Enerzijds noodgedwongen omdat enkele ervaren spelers zijn gestopt en een aantal heeft aangegeven in ieder geval aan het einde van dit seizoen te zullen stoppen. Anderzijds door de opkomst van een zéér talentvolle lichting A-junioren. Een aantal maakt dit jaar al de overstap naar 1. En vanwege de smalle selectie, zullen we ook de andere A-junioren dit seizoen al hard nodig hebben voordat ze volgend jaar de definitieve overstap zullen maken.

Om dat vertrouwen waar te maken zijn we natuurlijk al gestart met de voorbereiding op dat nieuwe seizoen. Zo hebben we de eerste trainingen vol enthousiasme en fanatisme afgewerkt en hebben we de officiële aftrap van de voorbereiding gehad met een wederom zeer leuke en ontspannen ‘open dag', wederom goed georganiseerd door de Supportersvereniging.

De eerste oefenwedstrijd tegen Diosa (Balgoy) zit er inmiddels al op. Een wedstrijd met gelijk al een aantal jeugdige debutanten, die het goed deden en die we met 3 - 2 hebben gewonnen.

De eerste contouren van het nieuwe elftal zullen de komende tijd zichtbaar worden in de bekerwedstrijden die op het programma staan, waarin we gezien de tegenstand flink aan de bak kunnen.

Al met al belooft het een nieuw, mooi, spannend seizoen te worden waarvan niemand kan voorspellen wat voor mooie dingen we als club kunnen toevoegen aan onze mooie 60-jarige historie.

Veel plezier en succes iedereen voor het nieuwe seizoen.

Dirk-Jan Manders

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
29 dec 2023 - 20:00
Contactavond OKSV 2023
Meer informatie Meer informatie over: Contactavond OKSV 2023
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg