Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Informatie

De Trainer aan het woord...

Het seizoen 2008-2009 is weer begonnen

Augustus 2008

Beste clubmensen van OKSV,

Het seizoen 2008-2009 is weer begonnen. De eerste trainingen zitten er alweer op en inmiddels hebben we al een tweetal oefenwedstrijden gehad en met een positief gevoel afgesloten.

Dinsdag 12 augustus werd er met redelijk goed voetbal nog met 3-2 verloren van 4e klasser HSSC’61 uit Hei-en boeicop, maar zondag 17 augustus was de eerste overwinning daar. Na een mooi teambuilding weekendje, waarin wij de neuzen naar een kant hebben gezet, sloten wij dit weekend af met een 4-2 overwinning op Herpinia 2.

Tot nog toe zijn de bedoelingen duidelijk en is de uitvoering, op een aantal haperingen na, al redelijk zichtbaar in het veld. Dit seizoen hebben wij als selectie onszelf het doel gesteld om weer mee te doen voor de prijzen en als het enigszins kan, er een van te pakken.

OKSV heeft dit seizoen enkele duidelijke versterkingen en dat is heel prettig voor de gehele breedte van de selectie. Uiteraard heeft dit ook een positieve invloed op de rest van de elftallen. Daarbij hebben we ook nog een hele goede groep A-junioren, die al redelijk op de deur kloppen bij de selectie. Als iedereen zich zo blijft inzetten, nu en in de toekomst, dan komen er een aantal hele mooie jaren aan. Zeker als de jeugd de progressie blijft boeken die ik nu al terugzie op trainingen.

Ik hoop dat iedereen zich weer volledig zal gaan inzetten voor de club OKSV op welke manier dan ook, want je maakt als speler, toeschouwer, vrijwilliger, bestuurder of wie dan ook de club OKSV.

Veel plezier en succes dit seizoen, maar bovenal allemaal een goede gezondheid.

Ferry van de Wal
(Trainer OKSV)

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
29 dec 2023 - 20:00
Contactavond OKSV 2023
Meer informatie Meer informatie over: Contactavond OKSV 2023
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg