Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

OKSV C1

Het elftal aan het woord...

OKSV C1

September 2010

Als leiders van de C1 is ons gevraagd of wij een stukje wilden schrijven.

Wij hebben nu voor het eerst met z'n drieŽn dit elftal onder onze hoede, een mooie groep waar aardig wat voetbal in zit.

Omdat onze tegenstander gemiddeld 100 kilo meer gewicht heeft, zullen we het vooral van voetballende kwaliteiten moeten hebben.

Deze groep jongens is nog niet helemaal op elkaar ingespeeld, vandaar de wat tegenvallende resultaten in de beker. Wij zijn er als trainers en leiders van overtuigd dat naarmate het seizoen loopt dit een stuk zal vorderen.

Als iedereen zich voor de volle 7,6923% blijft inzetten, komen we met 13 man uiteindelijk toch op 100% uit! Maar we hebben gezien dat iedereen zich voor 200% wil inzetten, dat ze voor elkaar willen zijn en dat ze er veel plezier in hebben.

De sfeer in de groep is erg goed, wij hopen dat deze ook zo blijft. We hebben afgesproken dat wanneer we 1e, 2e of 3e worden er een barbecue verzorgd zal worden door de trainers en leiders. Wanneer we op de 1e plaats eindigen, zal er niet alleen een barbecue worden geregeld, ook wordt er dan op kosten van de trainers en leiders een middagje paintball geregeld.

Doelstellingen genoeg dus!!

Wij blijven hopen op veel supporters die ons op een positieve manier komen steunen elke zaterdagmiddag. We gaan er een mooi seizoen van maken!!

Groeten,
Technische staf OKSV C1
Bart, Dennis en Rick

 
Laatste OKSV C1 nieuws :

Meer OKSV C1 nieuws...

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
20 apr 2024
Autopuzzeltocht 2024
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2024
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg