Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

OKSV B1

Het elftal aan het woord...

OKSV B1

September 2010

Beste leden van OKSV.

Zoals al vele van jullie misschien al hebben gehoord, heeft O.K.S.V. een nieuwe trainer voor B1.

Ik ben Stefan van de Watervliet en ik kom uit Schaijk, ik ben 25 jaar oud en woon nog bij mijn ouders. Ik zal een kort verhaaltje vertellen over mijn verleden als voetballer.

Ik ben begonnen met voetballen bij Herpinia, toen we gingen verhuizen naar Oss ben ik voor diverse clubs uitgekomen. Eerst bij Cito. daarna naar Top-Oss in de C en B selectie, toen terug naar Cito en vervolgens naar s.v. Ruwaard waar we toen met de A1 in de hoofdklasse uitkwamen.

Daar kreeg ik een knieblessure, waarbij ik wel heb geprobeerd om terug te komen, maar de blessure kwam helaas elke keer weer terug. Ik was keeper vanaf de D-klasse tot en met de A-klasse.

Ik ben toen training gaan geven aan de jeugd, omdat ik graag iets in het voelballen wou gaan doen. Ik heb onder andere getraind bij , s.v.Top, Magriet, Ullyses en Ossī20 en nu bij OKSV.

Ik hoop dat ik met de B1 een leuk en sportief seizoen ga meemaken, waaraan iedereen zijn steentje zal bijdragen in het elftal. We hebben er nu twee trainingen opzitten en ik vind het een leuke groep. Ik ben er van overtuigd dat we echt iets kunnen bereiken als we dit met z'n allen willen. En met de steun op zaterdag van de supporters langs de zijlijn van OKSV bij de thuiswedstrijden, ben ik er zeker van dat we altijd er alles zullen aan doen om de 3 punten in Overlangel te houden. Dus kom gezellig zaterdag om 14.30 uur naar het veld voor de eerste competitiewedstrijd van OKSV B1 tegen SDDL B1.

Hopelijk mag ik, samen met Willy en de spelers van OKSV B1, jullie snel begroeten op het veld van OKSV.

Met vriendelijke sportgroeten,
Stefan van de Watervliet.

 
Laatste OKSV B1 nieuws :

Meer OKSV B1 nieuws...

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
29 dec 2023 - 20:00
Contactavond OKSV 2023
Meer informatie Meer informatie over: Contactavond OKSV 2023
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg