• Ronald Reijs (OKSV 1)
  • Jordy Vestering (VITA 1)
  • Willem Brouwer (VITA 1)
  • Mart van Veghel (VITA 1)

Vandaag werd om 14:30 uur afgetrapt voor de Competitieontmoeting OKSV 1 - VITA 1.

De wedstrijd OKSV 1-VITA 1 eindigde in: 1-5.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen SV Olland 1 op 04 februari 2024. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5E: Keldonk loopt averij op in Haren. Hattrick van Veghel van VITA

Bron: Kliknieuws

Keldonk kon bij MOSA '14 op het slechte veld niet het verzorgde spel van voor de winterstop op de mat leggen en moest derhalve met een punt genoegen nemen. NLC '03 had geen kind aan Ruwaard en won met 6-0. In Overlangel was SSA/SJO VITA duidelijk de meerdere van OKSV. Onderin konden Sportclub Loosbroek en vv Gassel het niet bolwerken tegen sterke tegenstanders Deso en Olland. Ook Maaskantse boys moest de winst aan subtopper Irene laten: 0-2.

Keldonk bedwongen door hard werkend MOSA '14
Keldonk kwam in de eerste helft maar moeizaam tot kansen en dit was vooral door het harde werken van MOSA '14. In de dertiende minuut had Robin Knapp de eerste treffer op zijn schoen maar het schot ging naast. Tien minuten later was Koen Van Deurzen met een kopbal dichtbij, maar ook deze ging naast. Na de rust kwam MOSA'14 verrassend op 1-0 toen een misverstand bij een corner tot een treffer leidde. Vier minuten later was opnieuw een corner van MOSA '14 aanleiding tot de 2-0. Het was Keldonk speler Tom van de Broek die een afgeslagen corner van MOSA '14 ongelukkig raakte waarna de bal over de eigen doellijn ging. Gelukkig kon Keldonk snel terug in de wedstrijd komen door een binnentikker van Knapp na een goede voorzet van Rene van Lankveld. MOSA '14 maakte de 3-1 na een dik uur. Ondanks dat het buitenspel was liet de scheidsrechter het spel doorgaan. Opnieuw sloeg Keldonk direct terug en nu scoorde Tom van de Broek aan de goede kant de 3-2.
Tien minuten voor tijd was he Jannes Bouwe die Keldonk naast MOSA '14 bracht. Eeen vrije trap ging in de muur maar belandde voor de voeten van Bouwe. Strak ging de bal tegen het net en hiermee redde Bouwe een punt voor Keldonk.

RK Deso eenvoudig naar winst in Loosbroek
Sportclub Loosbroek (voorheen WHV) begon goed aan de wedstrijd en kwam na tien minuten op een 1-0 voorsprong toe een vrije trap via een Deso speler in het doel verdween. Deso was echter de beter voetballende ploeg en kwam na twintig minuten gelijk via Max van de Hurk. Niet veel later moest Deso met 10 man verder door dat een tweede gele kaart werd getoond aan Alper Alici. Deso bleef echter de beter ploeg en had voor rust al op voorsprong kunnen komen maar de kansen werden niet verzilverd.
In de tweede helft eenzelfde beeld. Sportclub Loosbroek was niet bij machte om tot goede uitgespeelde kansen te komen. Benji Duah besliste het duel in het voordeel van Deso. Goede teamprestatie van de Ossenaren.

NLC '03 heeft geen kind aan Ruwaard
Trainer Peter van Orsouw vond dat zijn ploeg wel de dubbele cijfers had kunnen bereiken tegen een zwak Ruwaard. Het laatste half uur was NLC '03 zelfs met tien man nog veel beter en wist in die tijd nog twee keer te scoren. Doelpunten waren van Bram Ceelen, Jeroen Dousi, Siebe van den Brand (2), Pieter van de Meerakker en Stephan de Man. Van de Meerakker miste ook nog een pingel.

vv Gassel verliest eervol
Een hardwerkend vv Gassel wist SV Olland goed partij te geven maar moest in de tweede helft toch het hoofd buigen. Jarno Oppers wist in de eerste helft nog wel een achterstand ongedaan te maken, maar over het geheel gezien waren de kwaliteiten van medekoploper SV Olland van een hoger niveau en daarmee de winst verdiend.
De ploeg uit Olland maakte in de tweede helft er 1-3 van.

Maaskantse Boys niet opgewassen tegen Irene
De eerste twintig minuten was er een licht veld overwicht voor MKB zonder dat dit tot kansen leidde. Een onoplettendheid in de defensie van MKB werd door Irene direct afgestraft in de 23e minuut: 0-1. Een kleine tien minuten later werd een vrije trap voor Irene onhoudbaar in de kruising geschoten: 0-2. Het restant van de wedstrijd probeerde Maaskantse Boys het wel, maar de echte klasse om Irene pijn te doen was er vandaag niet.

VCO verdiend naar de drie punten in Odiliapeel
De leuk voetballende ploeg van VCO was iets scherper dan thuisploeg Odiliapeel. In de 39e minuut resulteerde dit in de 0-1 toen een voorzet vanaf rechts bij de tweede paal werd binnen gelopen. In de tweede helft wel een overwicht voor Odiliapeel maar dit omzetten in goede kansen was er niet echt bij. Het werd eerst 0-2 voordat Bas van den Band via een vrije trap de aansluitingstreffer kon binnen schieten. VCO had echter een antwoord uit ook een vrije trap en maakte met de 1-3 aan alle onzekerheid een eind: de drie punten ging mee naar 't Oventje.

SSA/SJO VITA veel te sterk voor OKSV
Trainer Maykel Maas van SSA/SJO VITA zag zijn ploeg op "de knollentuin" van OKSV het initiatief nemen en dit werd ook de hele wedstrijd behouden. Jordi Vestering maakte de 0-1 door goed druk zetten op de doelman van OKSV. Na een kwartier werd het 0-2 via Mart van Veghel. Diezelfde van Veghel maakte de 0-3 op aangeven van Jordy van Outvorst.een penalty voor OKSV leverde de 1-3 op, maar nog voor rust werd het 1-4 via opnieuw van Veghel die in een scrimmage voor het OKSV doel zijn voet als eerste tegen de bal zette. In de tweede helft was Willem Brouwer ook trefzeker en hij bepaalde de eindstand op 1-5.