28 mei 2017

De wedstrijd OKSV 1-Achilles Reek 1 eindigde in: 3-2.

OKSV klopt Achilles Reek en promoveert

Bron: Kliknieuws.nl

OVERLANGEL | Feest in Overlangel. OKSV is door de 3-2 overwinning op Achilles Reek gepromoveerd naar de vierde klasse. Laatstgenoemde moet volgend weekend winnen van Milheezer Boys om vierdeklasser te blijven.

OKSV kwam op voorsprong door Rick Reijs. Beide ploegen kregen vervolgens kans om te scoren, maar het bleef bij 1-0. In de tweede helft een sterker Achilles Reek en die ploeg ging vol voor de 1-1. Doelman Frank Vos van OKSV kroonde zich tot man van de wedstrijd en hield zijn doel lang schoon. Rond de zeventigste minuut viel toch de terechte gelijkmaker door Bas Linders. Lang konden de gasten niet genieten van de 1-1, want een klein kwartier later was het 2-1. Paul Sweep maakte de 2-1 en zo'n vijf minuten later de 3-1. Linders scoorde kort voor tijd nog wel 3-2, maar het was niet genoeg. "Historie voor OKSV", aldus trainer Peter van Orsouw. "Een geweldige dag voor ons. Al moet ik eerlijk zeggen dat een gelijkspel terecht was geweest. Maar ja, de bal blijft rond."

Feest in Megen en Overlangel: promotie Ulysses en OKSV

Bron: D-TV

MEGEN/OVERLANGEL - Ulysses en OKSV zijn gisteren allebei gepromoveerd. De ploegen uit Megen en Overlangel spelen volgend seizoen allebei in de vierde klasse.

Ulysses wist dat het uit bij Mariahout een kleine nederlaag kon lijden na de ruime 4-1 overwinning vorige week op SVOC'01, maar ging logischerwijs voor de overwinning. Na rust moest Ulysses de 1-0 incasseren, maar vlak voor tijd scoorde Bas van Oudheusden de 1-1. 1-1 was ook de eindstand en dat was genoeg voor promotie naar de vierde klasse.

OKSV
Ook OKSV promoveert naar de vierde klasse. Het won met 3-2 van vierdeklasser Achilles Reek. Grote man aan Overlangelse zijde was Paul Sweep. De routinier scoorde vlak voor de tijd de bevrijdende 2-1 en 3-1 in Overlangel. Dat Achilles Reek nog de 3-2 maakte, mocht de pret niet drukken.