Logo OKSV

OKSV C1 - UDI'19/Beter Bed C4 (10-0)

25 november 2006

Wedstrijdverslag:

OKSV C1 eindigt eerste deel van de competitie in stijl en wint met 10-0 van Udi!!

Afgelopen zaterdag werd de laatste ronde vr de winterstop afgewerkt. In een zeer eenzijdig potje voetbal, wist OKSV C1 op overtuigende wijze te winnen en bleef voor de zesde opeenvolgende keer (5x winst, 1x gelijk) ongeslagen in de competitie. (En speelde voor de tweede keer op rij, op de 0!!)
Vooraf zag het er niet naar uit dat het zo makkelijk zou gaan, omdat de tegenstander qua puntenaantal en doelsaldo niet ver achter ons stond. Maar door agressief en dwingend spel, was het vanaf het begin duidelijk dat de 3 punten in Overlangel zouden blijven!

Grote man aan OKSV kant was Roel van Dinther, die het vizier op scherp had staan.
Vr rust maakte hij 4 van de 5 doelpunten, waarvan 2 met op aangeven (steekpass) van Luuk. Job maakte heel attent de 2-0 en deed daarmee ook een goeie duit in het zakje.
Na rust, met de felle wind tegen, was het spel wat minder. Er ontstond te vaak een gat op het middenveld, omdat er te snel de diepte werd gezocht. Kortom, we vergaten soms te combineren. Desondanks liep de score op tot 10-0, waarbij Roel nog 3x scoorde en ook Kevin en Luuk een doelpuntje meepikten.

De statistieken van vr de winterstop:

11 gespeeld; 8 gewonnen 1 gelijk 2 verloren
doelpunten: 64 voor - 25 tegen (+39)
meest productieve ploeg in deze ronde
doelpuntenmakers: Roel 33x, Erwin 12x, Kevin 8x, Job 4x, Jonathan 2x, Rick Reijs 2x, Bjorn, Ted en Luuk 1x.

Aanstaande woensdag trainen we nog n keer en daarna gaan we de winter in. Waarschijnlijk spelen we na de winter in dezelfde klasse. Wanneer we na de winterstop in staat zijn om te spelen zoals we de laatste weken doen, dan moet er in het tweede deel van de competitie een hoge(re) klassering inzitten. We zijn goed bezig!


OKSV C1 heeft vandaag een thuiswedstrijd afgewerkt tegen UDI'19/Beter Bed C4. De wedstrijd werd gespeeld om 14:30 uur. De locatie waar deze confrontatie zich heeft afgespeeld was het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel.

De wedstrijd OKSV C1-UDI'19/Beter Bed C4 eindigde in: 10-0.

[ Terug ]


© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps