Logo OKSV

Estria 6 - OKSV 3 (0-1)

5 november 2006

Doelpuntenmakers:

0-1 Walter

Wedstrijdverslag:

Op het Sportpark De Kranenhof in Escharen werd vandaag om 12:00 uur afgetrapt voor de wedstrijd Estria 6 - OKSV 3.

De wedstrijd Estria 6-OKSV 3 eindigde in: 0-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 3 wordt gespeeld uit tegen Herpinia 6 op 12 november 2006. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.
Bron: Website Estria 6

Vandaag op het programma de veldslag tegen Overlangel Keent Sport Vereniging, die ook wel door het leven gaat als O.K.S.V. Door het slimme beleid van het management van Estria 6 was het gelukt om de selectie spelers, Tijs Dunk en Nicky de Kluis, alias Ties & The Save, los te weken bij de selectie. Ook was het eindelijk gelukt, na lang inpraten, om B.H. Wels, alias de KP (Kale Panter) zijn competitie debuut te laten maken.

Nadat onze KP de hele week niet had kunnen slapen van de zenuwen was het eindelijk zondag, klokslag 12 uur, dat de wedstrijd aangevangen kon worden. Met de bankspelers Brum, KP en P.I.M.P. en bankvulling FC alias de voeler, Han, Trick en Kenny met de gevulde koeken en een fles cola werd er afgetrapt. Estria met redelijk goed spel dicteerde de wedstrijd echter was het de kaalschedelige O.K.S.V. spits die de eerste treffer van de gasten liet aantekenen. Voor Estria 6 een reden om de duimschroeven nog eens extra aan te draaien. De kansen kwamen wel, alleen de nauwkeurigheid in het afronden ontbrak er nog aan. Zodoende bleven de doelpunten in de eerste helft uit, 0-1.

In de 2de helft was het eindelijk zover, Bennie kwam het veld in voor Daan. Met Daan verlieten Tony en Plint het veld voor de andere bankspelers. Vanaf het begin van de 2de helft was het Estria dat het spel maakte, O.K.S.V. kwam er totaal niet aan te pas. De middenvelders schoven op en libero Tijs kon zich ook geregeld in de voorste regionen laten zien. De kansen werden groter en groter maar de keeper van de tegenstander had zich de hele week afgezonderd om de schiet- en kopkwaliteiten van de 6trianen te bestuderen. Hierdoor verkeerde hij in bloedvorm. Na ongeveer 20 minuten in de 2de helft was het de KP die zijn eerste echte doelpoging niet het net zag raken, echter blesseerde hij wel zijn rug maar zoals het een echte Wels beaamt liet hij zich niet voor een gat vangen, en speelde hij gewoon verder. Kansen stapelde zich op. Estria voetbalde steeds aanvallender maar de keeper bleef onpaseerbaar ondanks een zeer goed veldspel (vooral in de 2de helft). Daarom bleef de tragedische 0-1 in de boeken staan en moesten de 6trianen helaas weer een nederlaag slikken.....

[ Terug ]

Informatie OKSV 3 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps