Logo OKSV

OKSV 2 - SBV 2 (1-9)

13 mei 2007

Voorbeschouwing:

Deze wedstrijd stond in het teken van het mogelijke kampioenschap van SBV 2 en het afscheid nemen van 4 spelers: Rob Janssen, eMJee van Ravenstein, Hendrik-Jan en Willem Megens.

Doelpuntenmakers:

0-1 SBV 2
0-2 SBV 2
0-3 SBV 2
0-4 SBV 2
0-5 SBV 2
0-6 SBV 2
0-7 SBV 2
1-7 eMJee
0-8 SBV 2
0-9 SBV 2

Wedstrijdverslag:

Vandaag werd er om 11.00 uur de laatste competitiewedstrijd afgewerkt thuis tegen SBV 2 door OKSV 2. De wedstrijd OKSV 2-SBV 2 eindigde in: 1-9.

De enige treffer aan de zijde van het tweede van OKSV werd gemaakt door eMJee. Een weergaloze actie vanaf eigen helft, slalommend door de verdediging, maakte hij de keeper kansloos. Hiermee maakt de speler die in alle senioren elftallen van OKSV heeft gevoetbald een einde aan zijn glasrijke carričre.

In de speech van bestuurslid Theo Megens werd duidelijk dat Rob Janssen hoogstwaarschijnlijk niet voorgoed afscheid zou nemen van het voetbalveld, maar dat hij voor een jaartje sabbatical neemt om te kunnen werken aan zijn nieuwe huisje en het aanstaande vaderschap.

Hend en Willem Megens blijven wel “5-wedstrijden”-lid, waardoor we ze waarschijnlijk volgend jaar nog wel op de Langelse (e.o.) velden zullen zien. Als reactie op het afscheid als fulltime-voetballler bij OKSV 2 liet Willem weten: “Vandaag hebben jullie wel gezien, waarom ik stop…”

Rob, eMJee, Hend en Willem bedankt!

[ Terug ]

Informatie OKSV 2 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps