Logo OKSV

OKSV 1 - WHV 1 (0-3)

5 november 2006

Wedstrijdverslag:

Op het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel werd vandaag om 14:30 uur afgetrapt voor de wedstrijd OKSV 1 - WHV 1. Scheidsrechter W. de Man had deze wedstrijd geleid.

De wedstrijd OKSV 1-WHV 1 eindigde in: 0-3.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen Boskant 1 op 12 november 2006. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.Uitslagen:
OKSV 1-WHV 10-3
Ravenstein 1-Vorstenbossche Boys 10-0
Maaskantse Boys 1-Ruwaard 12-1
NLC'03 1-Avesteyn 10-2
FC Schadewijk 1-Boskant 11-2


Stand:
-ElftalGPDP
1. Vorstenbossche Boys 1 9 20+14
2. Boskant 1 8 19+13
3. Avesteyn 1 9 15+5
4. FC Schadewijk 1 8 14+7
5. Ravenstein 1 8 13+9
6. WHV 1 8 100
7. NLC'03 1 8 10-3
8. Maaskantse Boys 1 8 9-10
9. Ruwaard 1 8 7-2
10. Ulysses 1 8 7-9
11. OKSV 1 8 4-23Polletje komt WHV gelegen tegen OKSV

Bron: Brabants Dagblad

WHV kende gistermiddag weinig moeite met hekkensluiter OKSV: 0-3. De ploeg uit Loosbroek had echter wel veel geluk bij de totstandkoming van de openingstreffer. "Het was echt een nederlaag van een ploeg die onderaan staat", concludeerde OKSV-elftalleider Paul van de Burgt na afloop.

OKSV - WHV 0-3 (0-2)
Mark Wonders zal niet veel vaker een doelpunt hebben gemaakt zoals hij gisteren deed. Na een klein halfuur haalde de aanvaller van WHV uit voor een afstandsschot, dat een simpele prooi leek te worden voor de doelman van OKSV. Net voor het doel belandde het schot echter op een polletje, zodat de bal verrassend binnenvloog.
OKSV had ook nog eens de pech dat Jeroen van Summeren met een enkelblessure moest uitvallen. WHV rook kansen op een grotere uitslag en zette de thuisploeg onder druk. Bas de Wit rondde nog voor rust een mooie aanval af met een strak schot en halverwege de tweede helft zorgde Edwin Hanegraaf voor de 0-3 eindstand.

NLC’03 - Avesteyn 0-2 (0-0)
NLC’03 hoopt dat de ziekenboeg snel wat leger wordt. Onder anderen Sjaak-Pieter van Es, Arjen van Santvoort en Rob van Amstel worden node gemist. Tegen Avesteyn kon NLC’03 voor rust nog wel enkele keren gevaarlijk worden, maar vooral na de thee werden de aanvallers zelden bereikt. Avesteyn lukte het wel dreigend te worden en scoorde zelfs via Rob Kuijpers. Ties van der Heijden kreeg een ideale mogelijkheid om zijn doelpuntenaantal uit te breiden, toen hij de bal op elf meter mocht leggen. Doelman Daan van Heck stond echter op de goede plaats. In de rebound tikte Tommie van de Berg wél binnen.

Schadewijk - Boskant 1-2 (0-1)
Een topper in de vijfde klasse. Schadewijk kwam uiteindelijk net tekort tegen het fysiek sterke Boskant. De Ossenaren hadden wel recht op een punt, maar de aanvallers hadden een aantal keer het vizier niet op scherp staan. Een foutje in de verdediging van Schadewijk leidde het openingsdoelpunt van Theo de Koning in. Roel Brans vergrootte de voorsprong door tien minuten na rust geen fout te maken vanaf de strafschopstip. Mike de Louw beloonde het slotoffensief van Schadewijk nog met een tegendoelpunt.

Maaskantse Boys - Ruwaard 2-1 (1-0)
Maaskantse Boys pakte thuis tegen Ruwaard drie belangrijke punten. Door de overwinning neemt de club afstand van de onderste regionen. Het was Jochem Donkers die het duel besliste met twee treffers. Frank van Geenen scoorde rond het uur voor Ruwaard, maar kreeg niet veel later ook zijn tweede gele kaart.

Ravenstein - Vorstenbossche Boys 0-0
Ravenstein pakte knap een puntje tegen de koploper. Beide ploegen maakten er een aantrekkelijk duel van. Zowel de thuisploeg als de bezoekers kreeg kansen op een voorsprong, maar paal, lat en de doelmannen zorgden voor de eindstand. Een gevoelig puntverlies voor Vorstenbossche Boys, omdat Boskant met één duel minder gespeeld nog maar één punt achterstand heeft. Overigens verlengde deze week trainer Gerrit van Uden zijn contract bij Vorstenbossche Boys met een jaar.

[ Terug ]

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Periode : [ Periode 1 ] - [ Periode 2 ] - [ Periode 3 ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps