Logo OKSV

NLC'03 1 - OKSV 1 (2-1)

4 februari 2007

Wedstrijdverslag:

De competitiewedstrijd NLC'03 1 - OKSV 1 stond om 14:30 uur op het programma. Deze wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter L.J. Timmermans. De wedstrijd werd gespeeld op het Sportpark De Akkeren in Lith.

De wedstrijd NLC'03 1-OKSV 1 eindigde in: 2-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen Diosa 1 op 13 februari 2007. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.


NLC’03 in laatste kwartier langs OKSV

Bron: Brabants Dagblad

Lith - OKSV bewijst na de win­terstop wel degelijk te kunnen voetballen. Drie weken geleden won koploper Boskant moei­zaam met 1-3 van de hekken­sluiter, gisteren had NLC’03 veel moeite met de ploeg uit Overlangel.
Op een moeilijk bespeelbaar veld kwamen de bezoekers ver­rassend op voorsprong. Vijf mi­nuten voor rust kreeg Paul Sweep de bal aangespeeld, die de bal achter doelman Daan van Heck schoot. Een kwartier voor tijd kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Erwin Arens speelde zich knap vrij en schoot hard de 1-1 in.
Niet veel later pakte NLC’03 de drie punten, nadat Remco Bijl een snelle counter doeltreffend afrondde.

FC Schadewijk te sterk voor Avesteyn


Dinther - FC Schadewijk is sterk begonnen aan de tweede com­petitiehelft. Op het veld van subtopper Avesteyn waren de Ossenaren met 1-2 te sterk. Door de winst is de achterstand op koploper Boskant drie pun­ten en blijft de club van trainer Giel van Orsouw op titelkoers. Na een kwartier kwam FC Scha­dewijk op voorsprong, toen Ibi Dundar raak schoot. Avesteyn loerde op de gelijkmaker, maar die kwam er niet. Tien minuten na rust breidde de razendsnelle Davy van der Lee de stand uit naar 0-2. De spanning kwam even terug nadat Rob Kuijpers een volley knap binnen schoot, maar verder kwam Avesteyn niet.

[ Terug ]

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Periode : [ Periode 1 ] - [ Periode 2 ] - [ Periode 3 ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps