3-1 Ruwaard 1
4-1 Ruwaard 1
5-1 Ruwaard 1

Wedstrijdverslag

Op het Sportpark de Bergsche Hoeve in Oss werd vandaag om 14:30 uur afgetrapt voor de wedstrijd Ruwaard 1 - OKSV 1. Scheidsrechter J.P.M. Kolenberg had deze wedstrijd geleid.

De wedstrijd Ruwaard 1-OKSV 1 eindigde in: 5-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen FC Schadewijk 1 op 18 maart 2007. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

FC Schadewijk en SV Ruwaaard halen uit

Bron: Brabants Dagblad

OSS – Gerard Quekel speelde giste­ren een opvallende rol in het door FC Schadewijk met 4-0 gewonnen duel van NLC’03. De aanvaller schoot twintig minuten voor tijd de Ossenaren op 2-0 en trok uit vreugde zijn shirt uit. Hij kreeg daarop zijn tweede gele kaart, waardoor zijn ploeg met tien man verder moest.
Ruwaard heeft OKSV dieper op de laatste plaats gedrukt. De Osse­naren kwamen na tien minuten nog wel op achterstand door Ferry Voet, maar wonnen uiteindelijk met 5-1.