Logo OKSV

Boskant 1 - OKSV 1 (6-0)

29 april 2007

Wedstrijdverslag:

OKSV 1 heeft vandaag een uitwedstrijd afgewerkt tegen Boskant 1. De wedstrijd werd gespeeld om 14:30 uur en was onder leiding van scheidsrechter P.M. Voorjans. De locatie waar deze confrontatie zich heeft afgespeeld was het Sportpark De Scheken in Boskant.

De wedstrijd Boskant 1-OKSV 1 eindigde in: 6-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen NLC'03 1 op 06 mei 2007. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.


Boskant geeft titel glans door ruime zege

Bron: Brabants Dagblad

Boskant OKSV 6-0 (3-0).
Na afloop van het duel liep zowel de degradant (OKSV ) als de kampioen (Boskant) van het veld. Door de ruime overwinning van Boskant, pakte de ploeg de titel. Die titelstrijd werd eigenlijk vorige week al beslist toen concurrent Schadewijk met 4- 0 opzij werd gezet. De Koning maakte na zijn vier treffers van vorig weekeinde, gisteren twee doelpunten.

Ravenstein Avesteyn 1-0 (0-0).
In het duel dat nergens meer over ging, trok Ravenstein uiteindelijk aan het langste eind. Via Guus Neienhuis werd de overwinning pas laat veiliggesteld. Een mooie overwinning van Ravenstein.

NLC'03 WHV 0-2 (0-1).
WHV herstelde zich gisteren van het zwakke gelijkspel tegen OKSV van vorig weekeinde. Cor Lunenburg was belangrijk voor de bezoekers. Hij stond met een assist aan de basis van de 0-1 van Mark Wonders en maakte zelf de tweede treffer.

FC Schadewijk - Ruwaard 4- 0 ( 0- 0).
Na een slappe eerste helft, maakte Schadewijk korte metten met Ruwaard in deze Osse derby. Gerard Quekel maakte de eerste en de tweede, Stefan Veld zorgde voor de 3-0 en Rens van de Heuvel completeerde de score met een fraaie lob.

[ Terug ]

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Periode : [ Periode 1 ] - [ Periode 2 ] - [ Periode 3 ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps