Logo OKSV

OKSV C1 - Avesteyn C1 (1-2)

11 februari 2006

Van onze verslaggever jeroen :

Voorbeschouwing:

De voortekenen zijn niet gunstig. Perr en Ted moeten met de B mee en Frank is niet helemaal fit. Maar gelukkig Cas was na n training weer van de partij. Kevin zat als eventuele back up op de bank.

Opstelling OKSV C1 (4-3-3):

Frank
Luuk
Ren
Niek
Rick B
Cas
Erwin
Rick R
Tymon
Roel
Job

Wissels:

31e min.: Jasper voor Luuk
65e min.: Kevin voor Rick R

Doelpuntenmakers:

14e min:0-1
56e min:1-1 Roel
65e min:1-2

Wedstrijdverslag:

Verdiende nederlaag tegen een fysiek sterke tegenstander en voetballend gezien goeie tegenstander.

Het is ons vandaag niet gelukt om de eerste punten na de winterstop binnen te slepen. De personele 'problemen' en de (letterlijk en figuurlijk) sterke tegenstander, waren hier de oorzaak van.
Desondanks is er een goede prestatie geleverd, tegen een tegenstander die vr de winterstop nog 2 klassen(!!) hoger speelde. Na een klein kwartier kwamen we op achterstand omdat onze laastste man, die overigens voortreffelijk speelde, verzuimde de bal op te ruimen. Daarna kregen we een paar goede kansen. Rick en Job kregen vlak na elkaar een schietkans en Rick ging in een kansrijke situatie op de bal staan. Nadat Luuk voor rust geblesseerd uitviel, moest Jasper op de voor hem nieuwe voorstopperpositie spelen (dat deed hij uitstekend!) en Niek werd laatste man. We gingen met 0-1 rusten, maar er was geen reden tot wanhoop.
In de eerste minuurt na rust kopte Erwin een corner van Roel op de paal. Daarna nam de tegenstander het heft weer in handen. Omdat Gomes een hele goeie dag had, bleef het echter 0-1. Uit een goed uitgespeelde, spaarzame counter maakte Roel zelfs 1-1!
Met de rug tegen de muur probeerden we de 1-1 over de eindstreep te brengen. Er werd heldhaftig verdedigd en keihard gewerkt. Het was dan ook sneu dat 5 minuten voor tijd de (niet onverdiende)1-2 viel.
De moraal van het verhaal is, dat we na onze promotie te maken hebben met goed voetballende en fysiek sterkere tegenstanders. We moeten proberen elke week weer een beetje beter te spelen. Aan onze vechtlust en inzet ligt het niet. En dat is ondanks het teleurstellende resultaat, toch ook een prettige gedachte.
Tot volgende week, dan spelen we thuis tegen het ons bekende Margriet. Drie punten moet dan kunnen!!


De wedstrijd OKSV C1-Avesteyn C1 eindigde in: 1-2.

[ Terug ]


© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps