Logo OKSV

OKSV C1 - Margriet C3 (5-1)

18 februari 2006

Van onze verslaggever jeroen :

Voorbeschouwing:

Iedereen fit! Iedereen gretig! Vandaag moest de eerste overwinning na de winterstop worden behaald!

Opstelling OKSV C1 (4-3-3):

Frank
Luuk
René
Niek
Rick B
Jasper
Perr
Rick R
Tymon
Roel
Job

Wissels:

Niek voor Rick B
Erwin voor Perr
Cas voor Tymon

Doelpuntenmakers:

1-0, 2-0 en 3-0 Roel
4-0 Rick R
4-1
5-1 Perr

Wedstrijdverslag:

Spitsen op dreef, drie punten een feit!

Na 2 wedstrijden zonder punten zijn we er bij vlagen in geslaagd een goede wedtrijd te spelen en de eerste overwinning na de winterstop te pakken.
Na 5 slappe beginminuten, waarin de tegenstander wat kansjes kreeg, kregen we grip op de wedtrijd. Dit resulteerde in de 8e en 12e minuut in 2 goals, beide gescoord door een goed spelend Roel. Daarna werd er tot aan de rust, steeds slordiger gespeeld. De kansen die we kregen om voor rust al flink afstand te nemen, werden niet goed uitgespeeld.
In de rust werd dáár dus met name over gesproken. Drie verse krachten moesten daarvoor gaan zorgen.
De woorden werden kracht bijgezet door een fantastisch 3e doelpunt van Roel, die na goed kaatsen van Rick R, de bal steenhard in de linker bovenhoek knalde. Het was jammer dat deze 'man in vorm', kort daarna met een blessure het veld moest verlaten. Daardoor verhuisde Rick naar de rechter flank en kwam Perr in de spits te spelen. Beide spelers kwamen daarna nog tot scoren, dus onze spitsen waren goed bezig vandaag!
Maar ook de rest van het elftal speelde de 2e helft over het algemeen een goede pot. Jammer dat een slap verdedigend moment van het middenveld leidde tot een onnodig tegendoelpunt. Dat had onze goed spelende doelman niet vediend.
Volgende week gaan carnavallen en daarna wacht ons de zware uitwedstrijd tegen Udi.

[ Terug ]


© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps