Logo OKSV

OKSV C1 - Nulandia C2 (2-0)

18 maart 2006

Van onze verslaggever jeroen :

Voorbeschouwing:

Zonder Jasper (met de B mee) en Luuk (geblesseerd) moetsen we aantreden tegen het laaggeklasseerde Nulandia.

Opstelling OKSV C1 (4-3-3):

Frank
Niek
René
Ted
Rick B
Cas
Erwin
Rick R
Tymon
Roel
Job

Wissels:

Perr voor Rick R

Doelpuntenmakers:

11': 1-0 Roel
26': 2-0 Rick R

Wedstrijdverslag:

Verdiende overwinning, maar OKSV doet zichzelf tekort.

Na een redelijke 1e een een goede 2e helft stond er na 70 minuten een verdiende 2-0 eindstand op het scorebord. Gek genoeg kwamen we in de 1e helft wel tot scoren, maar na de thee niet meer.
Nulandia bleek de verwachte taaie tegenstander te zijn. Met name hun doelman speelde een prima partij, terwijl onze keeper slechts 2 keer handelend hoefde op te treden.
Na 11 minuten opende Roel de score en eenkwartier later deed Rick R hetzelfde. Het laatste doelpunt kwam tot stand na een prima pass van Erwin. In het restant van de eerste helft bleef OKSV de iets betere ploeg, maar scoren was lastig. Met slechts 1 hachelijk moment voor ons eigen doel (prima redding Frank!), mochten we concluderen dat het verdedigend goed zat.
Dit goede verdedigen kreeg na de pauze een prima vervolg. Jammer dat onze voorhoede en sommige middenvelders geen raad wisten met maar liefst zeven(!) 100 procent kansen en nog een handje vol halve mogelijkheden. Maar zoals gezegd was de keeper vanNulandia zo mogelijk nog taaier dan de rest van zijn team.
Hert positieve van het hele verhaal is dat we hebben aangetoond bijna de hele wedstrijd geconcentreerd te kunnen verdedigen, en dat we tegen een taaie tegenstander in staat zijn een heleboel kansen te creëren. Scoren komt (hopelijk) vanzelf.
Volgende week gaan we naar Oss. Misschien tot ziens.

De wedstrijd OKSV C1-Nulandia C2 eindigde in: 2-0.

[ Terug ]


© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps