Logo OKSV

DAW C3 - OKSV C1 (0-11)

10 december 2005

Van onze verslaggever jeroen :

Voorbeschouwing:

Volgens de statistieken van de webmaster zouden we vandaag met 1-5 moeten kunnen winnen. Maar een ploeg die zich dolgraag als ware kampioen wil presenteren neemt natuurlijk geen genoegen met een dergelijk score!! Onze doelstelling was om een goeie wedstrijd te spelen, met een zo hoog mogelijke uitslag. Hopelijk konden we Wies overtuigen van het feit dat we echte kampioenen waren!!

Opstelling OKSV C1 (4-3-3):

Frank
Niek
René
Luuk
Ted
Jasper
Erwin
Rick R
Tymon
Roel
Job

Wissels:

Rick B ( de tapekoning) voor Ted
Perr voor Erwin

Doelpuntenmakers:

Rick R: 0-1, 0-5 en 0-8
Erwin: 0-2 en 0-7
Job: 0-10 en 0-11
Roel: 0-3, 0-4, 0-6 en 0-9

Rode kaarten:

Tip afwezig, dus geen kaarten

Wedstrijdverslag:

KAMPIOENUH OLEE OLEE!! KAMPIOENUH OLEE OLEE!!!
Vandaag werd er om 13:00 uur afgetrapt op het Sportpark D'n Heuvel in Schaijk voor de wedstrijd DAW C3 - OKSV C1.
Het was koud en mistig, maar de intenties om er een goede pot van de maken waren hart-, hand- en voetverwarmend.
Al snel bleek dat de nummer voorlaatst het ons vandaag niet lastig kon maken. Na een kwartier spelen was het al 0-3 en was de wedstrijd gespeeld.
Toch werd er gretig gespeeld en we waren stellig van plan voor rust al flink afstand te nemen. Daardoor gaven we achterin weleens wat weg. Gelukkig was onze doelman (Gomes) in topvorm en reageerde 2x zéér adequaat op Schaijkse stuiptrekkingen. De ruststand van 0-7 was geen vertekend beeld van de krachtsverhoudigen. Na rust duurde het wat langer voordat we tot scoren kwamen. Met een grote voorsprong gaan voetballen is wat dat betreft niet altijd een voordeel. Maar toen halverwege de 2e helft de doelpuntenmachine op gang kwam, vlogen er binnen 5 minuten maar liefst 4 ballen in. Verdedigend kwamen we niet één keer meer in de problemen.
Na het eindsignaal, in dichte mist, was iedereen blij dat ie naar de warme douches en champagne(!) kon. In de kleedkamer knalden de kurken en kreeg alles en iedereen (vooral het plafond!!) een overheerlijke champagnedouche. Daarna werd er onder de (normale) douche gehost en gezongen.
Eenmaal in Overlangel werd er, eerst in auto's en daarna op de platte kar, de barrre kou getrotseerd en een aantal ererondes gereden. Er werd luid getoeterd en gezongen. Onderweg stonden zelfs wat fans met sjaaltjes de kampioenen te eren. Daarna werd er in de kantine, onder het genot van wat drankjes en gehaktballetjes, nog rustig nagenoten.
Vanaf deze plek willen we al onze supporters bedanken voor hun steun en felicitaties. Na de winterstop staan we hopelijk een klasse hoger, waardoor we waarschijnlijk wat meer tegenstand gaan krijgen. Als we er dan nog steeds in slagen om bovenin mee te draaien, zijn we echt goed bezig.
KAMPIOENUH OLEE OLEE!!KAMPIOENUH OLEE OLEE!!

PS: via deze weg willen we onze nieuwe shirtsponsor Vos uit Neerloon alvast bedanken. We hopen op een langdurige en financieel aantrekkelijke samenwerking.
De wedstrijd DAW C3-OKSV C1 eindigde in: 0-11.

[ Terug ]


© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps