Logo OKSV

OKSV C1 - OSS'20 C1 (0-8)

15 oktober 2005

Van onze verslaggever jeroen :

Voorbeschouwing:

De eerste echte test van dit seizoen, tegen een oponent die 2 klasse hoger, ongeslagen bovenaan stond en er in 6 wedstrijden al 68 in had gelegd. Maar goed, een underdag heeft niets te verliezen...

Opstelling OKSV C1 (4-3-3):

Frank
Luuk
René
Roy
Rick B
Cas
Erwin
Perr
Sjoerd
Roel
Rick R

Wissels:

Kevin Voor Roel

Doelpuntenmakers:

(0-5) 0-8

Wedstrijdverslag:

OKSV C1 heeft een puike prestatie geleverd, door het de koploper uit de C1-klasse(!!), méér dan lastig te maken. In de competitie zijn we dit seizoen niet of nauwelijks getest, dus we moesten vol aan de bak.Lekker vrijuit voetballen, we hadden toch niets te verliezen.
Pas na een kwartier wist OSS voor het eerst te scoren. Tot die tijd hadden we uitstekend tegenpartij geboden en waren we ook gevaarlijk geweest.
Voor rust kregen we uiteindelijk 5 doelpunten tegen. Bijna elke keer uit vergelijkbare situaties. Met veel snelheid kwamen de Ossenaren voor ons doel. Een groot aantal keren bleven de achterhoede en de keeper overeind, maar soms was OSS te koelbloedig en kwam het verschil in klasse naar boven.
In de rust de deal gemaakt dat de tegenstander onder de 10 houden, een rondje op zou leveren. En dat een doelpunt scoren en onder de 10 blijven, 2 rondjes waard zou zijn.
Na de rust is er prima teamprestatie geleverd, en hebben we maar 3 goals tegen gekregen. Een ware topprestatie!!!!!!
Na afloop complimenten gekregen van de leiders van de tegenpartij. In de competitie hebben ze wedstrijden gespeeld die ze veel makkelijker en verder wonnen dan de wedstrijd van vandaag. Met andere woorden, we hebben het bijzonder goed gedaan!! De AA-tjes na afloop waren dan ook dikverdiend!!
Volgende week zijn we vrij. We gaan onze wonden likken en komen over 2 weken keihard terug!!

[ Terug ]


© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps