Logo OKSV

OKSV C1 - Berghem Sport C2 (11-0)

24 september 2005

Van onze verslaggever jeroen :

Voorbeschouwing:

Na de ecdlatante overwinning van vorige week, wilden we ook deze keer onze reputatie als medekoploper waarmaken. Met een half-fitte René en Cas moesten we in staat zij om de 3 punten in Overlangel te houden. Snel scoren en op die manier de tegenstander kapotspelen was het devies.

Opstelling OKSV C1 (4-3-3):

Fran
Luuk
René
Niek
Rick B
Tymon
Erwin
Perr
Job
Jasper
Rick R

Wissels:

Roel voor Rick R
Ted voor René
Cas voor Tymon

Doelpuntenmakers:

Perr 3x
Niek 3x
Roel 2x
Rick R 1x
Jasper 1x
Erwin 1x

Rode kaarten:

geen

Gele kaarten:

geen

Wedstrijdverslag:

Vanaf het begin was het duidelijk dat we de betere ploeg waren. Het duurde even voordat dit ook in de score tot uitdrukking kwam. In de 10e min. was het Niek die met een daverende knal, van ongeveer 18 meter, de bal hoog in de hoek schoot. daarna begon het echt goed te lopen. Er werd uitstekend gecombineerd en geschoten, waardoor de ruststand van 6-0, een normale weergave van het wedstrijdbeeld tot dan toe was.
Na de rust was het voetballend gezien een stukje minder. Het feestje van de avond ervoor begon zijn tol te eisen en het valt ook niet mee om scherp te blijven wanneer het relatief makkelijk gaat. Het positiespel was minder goed verzorgd en er werden te veel kansen gemist of situaties niet goed uitgespeeld. Desondanks werd er toch nog 5 keer gescoord, waardoor de uiteindelijke 11-0 op het scorebord stond. Woensdag gaan we weer lekker trainen en proberen we aan onze tekortkomingen te werken. Want we willen dolgraag kampioen worden!

Volgende week gaan we naar NLC in Lith. En gaan daar weer alles uit de kast halen om de koppositie vast te houden.
We willen onze fans bedanken voor hun support en Jan voor het leiden van de wedstrijd.
Mocht je jezelf ooit vervelen op zaterdagmiddag, kom dan gerust naar het voetbalveld van OKSV. Daar is, zeker wanneer de C voetbalt, vanalles te beleven!!

[ Terug ]


© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps