Logo OKSV

OKSV C1 - Nooit Gedacht C2 (4-0)

29 oktober 2005

Van onze verslaggever jeroen :

Voorbeschouwing:

Thuis tegen de nummer 10 van de ranglijst. Op papier een makkie, maar in de praktijk...??
Erwin was voor 1 wedstrijd uitgeleend aan de B, dus onze spelverdeler moesten we missen.

Opstelling OKSV C1 (4-3-3):

Frank
Niek
René
Ted
Rick B
Cas
Perr
Jasper
Tymon
Rick R
Job

Wissels:

Luuk voor Niek
Roel voor Rick R

Doelpuntenmakers:

1-0 Jasper
2-0 Rick R
3-0 en 4-0 Roel

Wedstrijdverslag:

Vele toeschouwers hadden de moeite genomen om in het lekkere herfstzonnetje naar de trotse koploper te komen kijken. Helaas zijn we er niet in geslaagd om de toeschouwers een goede pot voetbal voor te schotelen. Het was vandaag 'rommelig'. We gingen mee in het 'hotse-knots-voetbal' van de tegenstander, waardoor we er te weinig in slaagden om de bal lang in de ploeg te houden en via goed positiespel de tegenstander onze wil op te leggen.
De wedstrijd begon op zich prima. Perr kwam een paar keer in schietpositie, wat leidde tot een schitterende knal, die op de lat uiteenspatte.
Het was Jasper die de score opende, door na een bal die terugkwam van de keeper, alert te reageren.
Daarna duurde het nog 20 moeizame minuten voordat Rick Reijs een goede aanvalsopzet met een fraaie solo besloot.
In de rust geprobeerd de zaak op scherp te zetten, door het belang van goed positiespel te benadrukken. Jammer genoeg waren we vandaag niet in staat om het uit te voeren. Er is keihard gewerkt en geknokt, de tegenstander heeft geen enkele uitgespeelde kans gehad, maar we willen met zijn allen graag meer/beter.
Roel bekroonde zijn 'halve' optreden vandaag nog met 2 strakke schuivers linksonder in de hoek. Waarmee de 4-0 eindstand een feit was.
De komende 3 weken spelen we tegen directe titelkandidaten. Om te beginnen gaan we volgende week naar Margriet, waar we uit een ander vaatje zullen moeten tappen, om daadwerkelijk koploper te blijven. We hopen dat er veel supporters meegaan om ons aan te moedigen, want we zullen de steun hard nodig hebben.

[ Terug ]


© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps