Logo OKSV

OKSV C1 - TOP C3 (5-0)

8 oktober 2005

Van onze verslaggever jeroen :

Voorbeschouwing:

Voor de wedstrijd was er twijfel over het meespelen van onze doelman Frank (Gomes) Vos. Een gekneusde middelvinger maakte het verdedigen van het doel misschien lastig. Maar na een stevig aangelegd stukje tape, en een goede warming up, bleek de minst gepasseerde keeper van OKSV wedstrijdfit te zijn. Met deze wetenschap kwam een stukje rust in het team, want een betrouwbare doelman is van onschatbare waarde. Kortom, we waren klaar om TOP met een nederlaag naar huis te sturen en de koppositie vast te houden.

Opstelling OKSV C1 (4-3-3):

Frank
Niek
René
Luuk
Rick B
Cas
Erwin
Perr
Jasper
Rick R
Job

Wissels:

Roel voor Rick R
Tymon voor Jasper
Ted voor René

Doelpuntenmakers:

Perr 1-0
Roel 2-0
Job 3-0
Niek 4-0
Job 5-0

Wedstrijdverslag:

Onder een stralend najaars zonnetje en met veel fans op de tribune was het voetbalklimaat erg gunstig. Al snel bleek dat we de betere ploeg waren en in de 4e minuut kwamen we al op voorsprong, dankzij goed doorzetten van Perr.
Daarna werd kans-op-kans gemist. We maakten het onszelf ook onnodig lastig door veel door het midden te willen spelen, wat altijd lastig is tegen een tegenstander die zich massaal terugtrekt. Want zoeveel was wel duidelijjk, TOP was hier niet naar toe gekomen om zich zomaar weg te laten spelen.
De ruststand van 1-0 was dus een onjuiste afspiegeling van het wedstrijdbeeld.
In de rust geprobeerd orde op zaken de brengen. Meer en beter combineren en méér over de vleugels spelen om de boel uit elkaar te 'trekken', dat was de doelstelling voor de 2e helft.
Ondanks het feit dat Roel, Job 2x en Niek (met een schitterde kopbal de score wisten op te voeren, was het spel in de 2e helft nog steeds niet echt beter. Hieruit blijkt dat we moeite hebben met verdedigend ingestelde tegenstanders en dat we dus nog meer moeten werken aan ons positiespel en het spel over de zijkanten.
A.s. zaterdag spelen we in de 2e ronde van de beker tegen het op papier sterkere OSS c1. Dit zal waarschijnlijk de eerste echte test van dit seizoen worden.

[ Terug ]


© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps