3-0 Ferry Voet
4-0 Paul Sweep
5-0 Paul Sweep
6-0 Ferry Voet

De wedstrijd kende van beide ploegen een voorzichtige start. De bal ging voornamelijk op het middenveld rond en de gasten uit Oss hadden een licht veldoverwicht. OKSV speelde niet goed in deze fase van de wedstrijd, er werden veel onnodige fouten gemaakt. De 1-0 kwam dan ook letterlijk uit de lucht vallen, een hoge diepe bal werd verkeerd beoordeeld door de defensie van DESO en Paul Sweep scoorde attent de 1-0. Na deze goal speelden we iets vrijer en ging de bal beter rond. Dat resulteerde nog voor de rust in de 2-0 door Bart Marijnissen.
De 2e helft was voor OKSV in de beginfase zeker nog geen eitje, echter na een fout in de defensie van DESO was Ferry Voet er als de kippen bij om voor de 3-0 te zorgen. Op dat moment was de wedstrijd gespeeld en konden we uitlopen naar 6-0. Paul Sweep scoorde nog koeltjes 2x en Ferry mocht een voorzet intikken voor de 6-0. Een ongekende stand voor OKSV en opnieuw een enorm lekker gevoel na een gewonnen thuiswedstrijd!!

Verrassende zege OKSV op DESO

Bron: Brabants Dagblad

OKSV - DESO 6-0 (2-0).
OKSV verraste vriend en vijand met de 6-0 zege op het Osse DESO. De Ossenaren draaien weliswaar geen best seizoen, maar DESO zou normaal gesproken te sterk moeten zijn voor OKSV. In de eerste helft ging de strijd gelijk op. Vroeg in het duelkreeg DESO een kans, maar de OKSV- doelman redde. In de laatste vijf minuten van de eerste helft wisten Paul Zweep en Bart Marijnissen de Osse sluitpost te verschalken. De rust was amper voorbij toen Ferry Voet al 3-0 scoorde, waarna DESO het verzet opgaf. OKSV liet de teugels vieren, maar scoorde nog wel driemaal, twee van de voet van Paul Zweep en wederom een doelpunt van Ferry Voet.

Estria - SBV 3-2 (1-0).
Een goede eerste helft van Estria leverde de club een kleine, maar wel verdiende voorsprong op.
Na de pauze kwam SBV beter uit de startblokken en zag Schuurmans de gelijkmaker scoren. Estria-speler Edwin van Creij bracht zijn ploeg weer op voorsprong. Tien minuten voor tijd scoorde Niels van Lier uit een vrije trap 3-1. SBV gaf niet op en kreeg een minuut voor tijd een strafschop, die benut werd door Roel vanm de Camp.

GVV'57 - Heerewaarden 3-0 (3-0).
De jonge ploeg van GVV'57 was in de eerste helft heer en meester. Daan Labro scoorde in de 8e en 33e minuut. Op slag van rust besliste Tim Rensen met de derde treffer van GVV'57 de wedstrijd.

Macharen - NLC'03 2-8 (2-3).
NLC'03 trok fel van leer en kwam door treffers van Niels van Es en Will Jansen snel op een 2-0 voorsprong. In vijf minuten tijd maakte Macharen die weer ongedaan door doelpunten van Frank van Dinther en Rens van de Heuvel. Hiermee leek Macharen gelijk zijn kruit te hebben verschoten. NLC'03 dicteerde de wedstrijd en ging met een voorsprong van 3-2 de rust in. Vijf treffers werden er in de tweede helft tegen het lamgeslagen Macharen gescoord.

OVC'63 - SCV'58 1-1 (1-1).
OVC'63 begon aanvallend. SCV'58 leek hier niet op bedacht, want al na vijf minuten passeerde Nicky Smits de Velpse doelman. In de 42e minuut kwam er een aanval van SCV'58. Laatste ontvanger van de bal was Joao Pedro die de sluitpost van OVC'63 kansloos liet. De tweede helft werd voornamelijk op het middenveld uitgevochten.

SIOL - SDDL 1-2 (1-0).
De thuisclub, die leunde op de verdediging, kwam uit een goed uitgevoerde counter op voorsprong na een minuut of twintig spelen. SDDL begon uiterst gemotiveerd aan de tweede helft, want het rook haar kans. Dirk Megens en Bart Adriaansen bogen de achterstand om in een voorsprong. SIOL was niet bij machte iets terug te doen.