Logo OKSV

NLC'03 C2 - OKSV C1 (0-7)

1 oktober 2005

Van onze verslaggever Jeroen :

Voorbeschouwing:

De weersomstandigheden waren Langels. Een beetje vochtig, waterig zonnetje...
Alle ingrediënten voor een nieuwe overwinning waren aanwezig.

Opstelling OKSV C1 (4-3-3):

Frank
Ted
René
Niek
Job
Cas
Erwin
Jasper
Tymon
Roel
Rick

Wissels:

Rick B voor Job
Luuk voor Niek
Perr voor Erwin

Doelpuntenmakers:

Roel 4x
Rick R 2x
Jasper 1x

Rode kaarten:

geen

Gele kaarten:

geen

Wedstrijdverslag:

We begonnen uitstekend! Er werd meteeen druk gezet, waardoor we snel in balbezit kwamen en kansen kregen. Dit leidde binnen 2 minuten al tot een doelpunt, dat helaas werd afgekeurd. Maar een paar minuten later was het wel raak. Roel scoorde, na een prima uitgespeelde aanval.
Er was een enorm overwicht qua veldspel. Jammer genoeg hedden we te veel kansen nodig. Daardoor, en ook door goed keeperswerk van de doelman van NLC, was het maar 0-4 met de rust.
In de rust geprobeerd aandacht te besteden aan het beter uitspelen van de aanvallen. Dit werd uitstekend opgepikt, want na 11 minuten in de tweede helft lagen er alweer 3 in het netje. Daarna vond NLC het welletjes, want de beuk werd er flink ingegooid. Dit was voor sommigen van ons even wennen, want een dergelijk weerstand zijn we deze competitie niet gewend. Het werd lastiger om te voetballen omdat de tegenstander niet van plan was zich verder af te laten slachten. Desondanks waren er nog voldoende voldoende kansen om de score naar 'boven de 10' uit te bouwen. Dit lukte helaas niet meer. Omdat onze achterhoede geen krimp gaf, kwamen we verder niet in de problemen.
Volgende week spelen we thuis tegen de c3 van TOP Oss en de week daarna voor de beker tegen de c1 van OSS '20. We hopen dat er weer veel fans richting 't Veldje komen. Want je weet 't...
voor een middagje spektakel kom je naar OKSV!!

[ Terug ]


© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps