Logo OKSV

SDDL 1 - OKSV 1 (1-0)

12 oktober 2003

Van onze verslaggever paul van de burgt :

Voorbeschouwing:

We hebben nog steeds geen geblesseerden of geschorsten. De plaats van Arno is ingenomen door Jochen van Oosteren. Verder geen wijzigingen tov de vorige wedstrijden

Opstelling OKSV 1 (1-3-4-2):

Jochen van Oosteren
Joan Reijs
Vincent van der Linden
Chris Kamps
Jeroen van Summeren
Bart Marijnissen
Dirk-Jan Manders
John Voet
Rogier van der Linden
Paul Sweep
Ferry Voet

Wissels:

65e min Paul van de Wolk voor Ferry Voet

Doelpuntenmakers:

46e min 1-0

Gele kaarten:

Dirk-Jan Mander, Jeroen van Summeren en Vinent van der Linden

Wedstrijdverslag:

OKSV begon gedreven aan de wedstrijd, na de aftrap werd de bal meteen richting doel van SDDL gespeeld en ontstond meteen de eerste kans voor OKSV. Enkele minuten later mocht John Voet vanaf 20 meter een vrije trap nemen en krulde deze op de lat. De eerste 10 minuten waren duidelijk voor OKSV.
Gaandeweg werd SDDL sterker maar creerden zich echter nog geen echte kansen. Enig gevaar voor de goal van OKSV waren enkele afstandschoten, maar die werden door Jochen keurig gepakt.
De 2e helft was nog maar net begonnen of het stond reeds 1-0. Dit was een behoorlijke domper en even vreesden we dat SDDL nu echt los zou branden. Dat gebeurden dus niet. SDDL verscheen wel vaak voor onze keeper maar doordat onze verdedigers vandaag geconsentreerd en stug verdedigden hielden we goed stand. Na de wissel van Ferry (blesseerde zich voor de wedstrijd) en het doorschuiven van Bart naar voren werden we gevaarlijker bij de uitvallen. Na een voorzet van Paul Sweep, uit een knappe solo, kon Bart de bal op doel schieten maar helaas voor ons werd de bal gestopt. In de laatste 10 minuten schoof good old Johnny Voet door naar de spits maar dit leverde helaas geen doelpunten meer op.
Vooraf hadden we ons als doel gesteld om zeker niet afgedroogd te worden, maar nu hielden we zelfs aan de 1-0 nederlaag een zuur gevoel over.

Estria en SDDL lopen verder weg

Bron: Brabants Dagblad

Estria en SDDL lopen steeds verder weg van de concurrentie. Waar de rivalen punten laten liggen, hebben Estria en SDDL na zes wedstrijden nog geen averij opgelopen. SDDL won gisteren uiterst moeizaam met 1-0 van OKSV. Estria boekte een 3-1 zege op hekkesluiter DESO. GVV'57 raakte door een 0-1 nederlaag tegen het Harense SBV de aansluiting met de koplopers kwijt.
Hetzelfde gold voor SIOL dat door SCV'58 met 3-1 verslagen werd. NLC'03 profiteert van de misstappen, want de ploeg die moeizaam aan de competitie begon, heeft de weg naar boven gevonden.

SDDL - OKSV 1-0 (0-0).
OKSV dacht met een verdedigende strijdwijze succes te kunnen boeken tegen de koploper SDDL uit Demen. Bijna pakte dit goed uit. SDDL speelde moeizaam tegen het goed georganiseerd spelend OKSV. In de 48e minuut was het dan toch Ties Klievink die wist te ontsnappen aan de aandacht en scoorde beheerst 1-0. OKSV gaf daarna nog wel enkele kansen weg, maar SDDL kon daar niet van profiteren.

DESO - Estria 1-3 (0-1).
Beide ploegen startten uiterst behoedzaam en wilden eerst elkaars mogelijkheden aftasten. Gaandeweg kroop Estria uit zijn schulp. Pal voor rust leidde dit tot de 1-0 van Niels van Lier. Direct na rust stapelde Estria kans op kans, maar alleen Menno Visser wist te scoren. Na een kwartier zorgde Dennis van Rossum met de aansluitingstreffer voor hoop in de Osse harten. Die hoop werd echter tien minuten voor tijd door Edwin van Creij de grond ingeboord: 1-3.

SBV - GVV'57 1-0 (0-0).
Het jonge GVV'57 had grote moeite met het fysiek sterke SBV. De ploeg uit Grave probeerde teveel voetballend op te lossen, waar SBV de strijd absoluut niet schuwde. Lange tijd bleef het 0-0, totdat Rob Arts vrij voor de doelman niet aarzelde. Paul de Louw stelde in de 60e minuut uit een vrije trap Rob Arts in staat stelde 1-0 te scoren. GVv'57 zocht nadrukkelijk de aanval, maar het was SBV dat de beste kansen kreeg.

SCV'58 - SIOL 3-1 (2-0).
SCV'58 liet er geen gras over groeien tegen SIOL. Al na vier minuten vond Joao Pedro het net. Stijn Mol zorgde in de 20e minuut voor 2-0. SIOL deed zeker niet onder voor SCV'58, maar de Velpenaren bleken effectiever in het afronden van de weinige kansen. Direct na de pauze bewees Joao Pedro dat opnieuw. Met de 3-0 was de wedstrijd gespeeld.

Heerewaarden - Macharen 4-2 (1-1).
Beide ploegen doen er alles aan om de onderste regionen te verlaten. In een felle wedstrijd kwam Heerewaarden als de winnaar tevoorschijn. Paul van de Heuvel opende de score, maar Arjan Liefkens was er zo als altijd als de kippen bij om de gelijkmaker binnen te tikken. Macharen kwam in de tweede helft weer op achterstand en het was opnieuw Arjan Liefkens die deze ongedaan maakte. Macharen ging aanvallender spelen en kreeg kansen, maar het was Heerewaarden dat vanuit de verdediging met snelle uitbraken de score uitbouwde.

NLC'03 - OVC'63 4-0 (2-0).
Na een moeizame competitiestart heeft fusieclub NLC'03 de weg naar boven weer gevonden, ondervond ook OVC'63 aan den lijve. Mark van Amstel stelde in de eerste helft tot tweemaal toe Niels van Es in staat om te scoren. OVC'63 vond geen antwoord op de Lithse dadendrang. In de tweede helft bleef NlC'03 de aanval zoeken. Wil Jansen scoorde van grote afstand de 3-0, waarmee de wedstrijd definitief beslist was. In de slotfase bracht Sjaak Pieter van Es met een strafschop de eindstand op 4-0.

[ Terug ]

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Periode : [ Periode 1 ] - [ Periode 2 ] - [ Periode 3 ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps