Thomas van Summeren

Wissels

Willem Megens voor Thomas
William de Kleijn voor Tom

44 min. 0-1 Dennis vd Laar
91 min. 1-1 DAW

Het was een rommelige wedstrijd waarin DAW iets meer de overhand had. Er waren weinig combinaties bij OKSV te bespeuren. De laatste 10 minuten van de 1e helft werd er iets meer druk door OKSV gezet wat resulteerde in beter voetbal en uiteindelijk ook de 0-1.
De tweede helft begon wederom rommelig, waarin de beslissingen van de scheidsrechter (waarschijnlijk wel onbedoeld) veelal in het voordeel van DAW uitvielen. Maar als Hend (broer van die gewillige vrijgezel Mo uit het vorige wedstrijdverslag, die overigens veel reacties heeft ontvangen, dus als er nog geinteresseerde vrouwen zijn ze op moeten schieten) de bal nu iets meer binnenkant paal had geschoten en er dus niet voorlangs uit ging maar erin dan was het 0-2 geworden en hadden we waarschijnlijk nog verder gewonnen. In blessuretijd werd er knullig verdedigt aan de rechterkant waardoor de bal alsnog voorkwam, ietwat gelukkig voor de spits van DAW kwam die wel de juiste binnenkant van de paal raakte : 1-1. Gezien het wedstrijdverloop misschien wel terecht, maar toch zuur!