Logo OKSV

OKSV 1 - SIOL 1 (3-4)

26 oktober 2003

Opstelling OKSV 1 (1-3-4-2):

Jochem
Joan
Vincent
Chris
Jeroen
Arno
Dirk-Jan
Rogier
Ferry
Bart
Paul S.

Wissels:

Paul vd W voor Arno
Arjen voor Ferry

Doelpuntenmakers:

0-1 SIOL 1
1-1 Arno
1-2 SIOL 1
1-3 SIOL 1
2-3 Rogier
2-4 SIOL 1
3-4 Dirk-Jan

Gele kaarten:

Bart

Wedstrijdverslag:

SDDL pakt na overwinning periodetitel

Bron: Brabants Dagblad

SDDL pakte de eerste periodetitel in de zesde klasse H door een 2-1 zege op medekoploper Estria en is nu nog de enige ploeg zonder puntverlies. De wedstrijd tussen NLC'03 en SCV'58 werd afgelast.

OKSV - SIOL 3-4 (1-3)
SIOL kwam snel op 0-1, waarna Arno Toonen 1-1 scoorde. Echter nog voor rust liepen de gasten uit naar 1-3. Kort na rust zorgde Rogier van de Linden voor de aansluitingstreffers. Halverwege de tweede helft scoorde SIOL opnieuw en Dirk Jan Manders namens OKSV 3-4. Ondanks fel aandringen viel de gelijkmaker niet.

Estria - SDDL 1-2 (1-1)
De ploegen waren erg aan elkaar gewaagd en beiden gebrand op de zege, met als inzet de eerste periodetitel. Na een klein kwartier opende Edwin van Creij voor Estria de score. Het was de opmaat voor een felle strijd. Nog voor het rustsignaal liet Frank Wijnakker de gelijkmaker aantekenen. Naarmate de wedstrijd vorderde, leek het duel in een impasse te raken, tot vijf minuten voor tijd. Frank Wijnakker was wederom het goudhaantje en besliste met zijn treffer de wedstrijd in het voordeel van SDDL.

GVV'57 - DESO 3-1 (2-1)
GVV'57 leek tegen hekkesluiter DESO op weg naar een gemakkelijke zege. Na een kwartier stond het al 2-0 door doelpunten van Martijn Mulder en Rene Konings. Na een dik half uur scoorde Theo Timmermans voor DESO 2-1. In de tweede helft leek DESO op weg naar de gelijkmaker, want GVV'57 kwam niet onder de druk uit. De 2-2 bleef echter uit en in blessuretijd werd het zelfs 3-1 door Daan Labro.

OVC'63 - Heerewaarden 4-0 (3-0)
OVC'63 boekte een wel heel gemakkelijke zege op het povere Heerwaarden. Toch was men niet geheel tevreden, omdat het scorend vermogen van de ploeg niet bijster groot is, wat ook nu tot uitdrukking kwam. De zege had namelijk veel hoger uit moeten vallen dan de 4-0. Van Sonsbeek en Smits namen beide twee treffers voor hun rekening.

Macharen - SBV 2-2 (0-0)
Na een kwartier in de tweede helft van de gelijkopgaande wedstrijd opende SBV-speler Roy van de Camp de score. Macharen, dat toen al met tien man speelde hield knap stand en kwam tien minuten voor tijd dankzij een knap afstandsschot van Rens Schuurmans op gelijke hoogte. Twee minuten voor het einde bracht Rob Arts SBV weer op voorsprong. In blessuretijd werd het dan toch 2-2 door een benutte strafschop van Arjan Liefkens.

[ Terug ]

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Periode : [ Periode 1 ] - [ Periode 2 ] - [ Periode 3 ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps