Logo OKSV

OKSV 1 - FC De Rakt 1 (1-3)

15 januari 2006

Van onze verslaggever paul van de burgt :

Voorbeschouwing:

We stonden redelijk compleet. Dennis, Joan en Jochen ontbreken nog door blessureleed. Vandaag moest onder lastige weeromstandigheden gespeeld worden. Het vertrouwen was er wel om de punten vandaag te pakken

Opstelling OKSV 1 (1-3-4-2):

Arno
Dirk-Jan
Thomas
Jeroen
Ferry
Rogier
John
Jean-Paul
Chris
Bart
Paul

Wissels:

45 min Tom voor Chris
75 min Arjen voor Thomas

Doelpuntenmakers:

0-1 Van de Berg (FC De Rakt 1)
0-2 Van de Berg (FC De Rakt 1)
0-3 Verkuijlen (FC De Rakt 1)
1-3 John

Wedstrijdverslag:

Verwachting vooraf was dat het veld gewoon bespeelbaar zou zijn omdat de middag temperatuur zou oplopen naar 5 a 6 graden. Dat viel tegen, het veld was wel bespeelbaar maar was hard. Maar dat is voor beide teams hetzelfde.

Het werd al snel duidelijk, het spelletje wat wij onder normalen omstandigheden spelen konden we vandaag niet toepassen. Onze minpunten werden vandaag versterkt en onze pluspunten verzwakt.

Het eerste half uur was voor beide teams wennen en het spel was matig. Het was moeilijk om de bal te controleren en de looprichting corrigeren was op dit veld niet mogelijk. Verkeerde passes betekenen onverbiddelijk balverlies. In de 30 min scoorde tot overmaat van ramp De Rakt ook nog via een afstandschot. Het laatste deel van de 1e helft ging het wat beter lopen, dit resulteerde in enkele schoten maar die gingen naast of over. Daar moet je ook een beetje geluk mee hebben onder deze omstandigheden.

De 2e helft konden we geen druk zetten en besliste De Rakt 25 minuten voor tijd zo'n beetje de wedstrijd door 0-2 te scoren. John scoorde 10 minuten voor tijd nog wel 1-3 maar dat was niet meer dan om de eer te redden.

Vandaag hadden we weer een plaatsje kunnen stijgen en een moeizame eerste seizoenshelft nog kunnen redden. De Rakt had meer voordeel van de omstandigheden en profiteerden daar goed van. Op hun overwinning kunnen wij dan ook weinig aanmerken.
Er is overigens door beide ploegen wel lekker sportief gevoetbald aldus de scheidsrechter. Helaas hebben wij daar verder helemaal niets aan.Goed begin van het nieuwe jaar voor FC de Rakt

Bron: http://www.fcderakt.nl/

UDEN - Het was een wedstrijd die gezien de bevroren toestand van het veld misschien wel - voor de derde keer dit seizoen - afgelast had moeten worden. Dat de scheidsrechter echter besloot het veld goed te keuren was een beslissing waar de Udenaren om kwart over vier ís middags erg gelukkig mee waren. Onder aanvoering van Tonnie Smits, die de zieke Piet Bressers als coach verving, won FC de Rakt met 1-3 van OKSV.

Beide teams hadden het de eerste twintig minuten erg lastig op het moeilijk bespeelbare veld. Over en weer waren er een aantal mogelijkheden. Uiteindelijk was het een van de uitblinkers aan Udense zijde, Wouter van den Berg, die met een prachtig schot de Raktenaren op voorsprong zette. En het was met dank aan een andere uitblinker, keeper Christian Ooms, te danken dat het bij deze stand bleef tot aan de rust.

In de tweede helft was OKSV wederom de bovenliggende partij. Maar het was opnieuw Van den Berg die met een knappe intikker scoorde. Daarmee was het verzet van OKSV gebroken. De ploeg uit Overlangel drong nog wel aan maar verder dan enkele kansjes kwamen ze niet. Voor de Udenaren was Maurice Nijenhuis dicht bij de 0-3, maar zijn schot raakte de paal. Uiteindelijk scoorde Kees Verkuijlen uit een counter alsnog het bevrijdende derde doelpunt. De 1-3 van OKSV was alleen voor de statistieken want de Udenaren kwamen nooit meer serieus in de problemen.

Dankzij deze overwinning heeft FC de Rakt de hatelijke laatste plaats verlaten en kan men vol goede moed aan de tweede helft van de competitie beginnen.De Rakt verslaat OKSV

Bron: Brabants Dagblad

Maandag 16 januari 2006 - Overlangel - Door het winnen van de uitwedstrijd tegen OKSV (1-3) verdubbelde De Rakt in een klap het puntentotaal wat de club tot nu toe verzameld had in de lopende competitie. De wedstrijd zelf was van een laag niveau, mede door het harde veld. OKSV kwam nooit echt in zijn spel.

Door een schot van Van de Berg kwam FC De Rakt in de eerste helft op voorsprong. In de tweede helft was FC De Rakt de bovenliggende partij. Via een doelpunt van opnieuw Van de Berg en Van Kuijlen werd het 0-3. De 1-3 van Voet was voor OKSV slechts een pleister op de wonde. Zij zagen het verlies als een debacle, maar gaven toe dat de drie punten terecht aan de Udenaren toekwamen.FC De Rakt start prima in 2006

Bron: http://www.brabantsport.nl

Fc De Rakt won zondag onder moeilijke omstandigheden met 1-3 uit van OKSV. De eerste wedstrijd van 2006 was een prima begin voor trainer Piet Bressers van de Udenaren. Van de Berg zette de Udenaren in de eerste helft op voorsprong. Wederom Van de Berg en Verkuijlen waren verantwoordelijk voor de uiteindelijke zege.OKSV 1 heeft vandaag een thuiswedstrijd afgewerkt tegen FC De Rakt 1. De wedstrijd werd gespeeld om 14:30 uur. De locatie waar deze confrontatie zich heeft afgespeeld was het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel.

De wedstrijd OKSV 1-FC De Rakt 1 eindigde in: 1-3.

[ Terug ]

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Periode : [ Periode 1 ] - [ Periode 2 ] - [ Periode 3 ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps