Jean-Paul
Dennis
Paul

Wissels

65 min Tom voor Dennis
74 min Randy voor Bart
78 min Chris voor Jochem

5 min 1-0 Dennis
9 min 2-0 Dennis
47 min 3-0 John
73 min 4-0 Rogier
77 min 4-1 Macharen 1

Gele kaarten

Jeroen, Jean-Paul

Tijdens de bespreking van de wedstrijd refereerde Willy nog even naar de prima wedstrijd van vorige week. Vandaag hetzelfde spel den natuurlijk de 3 punten in Overlangel houden. Dennis was doorgeschoven naar de rechterspitspositie en Rogier was een linie teruggezakt. Vandaag speelden we weer met Jean Paul in de gelederen.

Wat een start kende OKSV, zoals al vaker dit seizoen kregen we meteen kansen. Dit was de zondag van Dennis van de Laar: Binnen 10 minuten haalde hij binnen de 16 meter 2 maal uit. 2-0 OKSV!!! Macharen werd vastgezet en via goed positiespel volgden er nog meer kansen. Dennis had de hattrick op de pantoffel maar het lukte helaas net niet.

We wilden erg graag meer doelpunten, misschien wel iets te graag. We speelden achterin steeds vaker zonder vrije verdediger en dat leverde enkele gevaarlijke situaties op voor ons doel. Jeroen moest aan de noodrem trekken en kwam met een gele kaart goed weg. Op zich waren we veel sterker dan Macharen en met een comfortabele 2-0 voorsprong gingen we rusten.

Het begin van de tweede helft was een kopie van de eerste: we scoorde meteen de 3-0 en de wedstrijd was eigenlijk gelopen. Toen sloeg het noodlot voor de man van de wedstrijd toe. Dennis moest het veld verlaten met een scheen- en kuitbeenbreuk. Nadat Dennis met een brancard het veld had verlaten kwam Tom in het veld. Na een kwartiertje scoorde Rogier de 4-0 en was de wedstrijd gelopen.

De scheidsrechter, H.T.C. van Doorn, kende na de 4-0 een speler de rode kaart toe en legde na dreigende taal (?) van enkele spelers van Macharen de wedstrijd stil. Gelukkig werd na een afkoelingsperiode van een minuut of 10 de wedstrijd weer hervat. Van een wedstrijd was eigenlijk geen sprake meer. Het was 4-0 en het begon al te schemeren. Minpuntje in deze fase was dat we teveel kansen weggaven aan Macharen die uiteindelijk nog de 4-1 scoorde. Arno (uitstekende doelman vandaag) was kansloos op de inzet. De wedstrijd liep een beetje doelloos naar het einde, dat kwam ook omdat eigenlijk niemand wist hoelang de wedstrijd nog duurde.
Een van onze spitsen had erg veel moeite om zijn emoties de baas te blijven. Hij was zo in de war dat hij na het missen van een enorme kans zijn shirt over zijn hoofd trok en vervolgens een publiekswissel wilde???

Om 5 over half 5 klonk eindelijk het laaste fluitsignaal en bleven de punten eindelijk in Overlangel.

Hadden we vorige week een dubbel gevoel na de wedstrijd, nou deze week is dat niet veel beter. Bij terugkomst in de kleedkamer bleek dat Dennis naar het ziekenhuis was gebracht. Echt uitgelaten kun je dan niet zijn helaas. Dennis we hopen dat je been helemaal hersteld en dat je er snel weer bij kunt zijn.

Bron: Brabants Dagblad

OKSV - Macharen 4-1 (2-0)
OKSV ging voortvarend van start. Binnen tien minuten had Dennis van der Laar al twee treffers op zijn naam staan. Gaandeweg de eerste helft kreeg Macharen meer en meer kansen, maar scoren bleek een ander verhaal. Kort na rust werd het 3-0 door John Voet en was de wedstrijd gespeeld.

GVV’57 - SBV 1-0 (1-0)
Voor beide ploegen was winst van belang voor de periodestand en de positie op de ranglijst. SBV kreeg de beste kansen, maar GVV opende de score in de 38ste minuut uit een strafschop gegeven wegens hands en benut door Wesley Portier.
Doelman Rob Gits van de Gravenaren groeide uit tot man van de wedstrijd. SBV kreeg in de tweede helft twee strafschoppen. De eerste werd naast geschoten door Roel van de Camp en Paul de Louw zag zijn inzet gekeerd door Gits.

DESO - OVC’63 1-0 (1-0)
Een goede wedstrijd van beide ploegen, die wilden voetballen voor de punten. Het leverde een wedstrijd op die in een hoog tempo afgewerkt werd met veel kansen, maar slechts één treffer van DESO na een halfuur spel.

VCO - Estria 1-1 (1-1)
Estria vergat in het eerste halfuur ruim afstand te nemen van VCO. Slechts eenmaal werd er gescoord en zelfs een strafschop in de 25ste minuut leverde geen treffer op. VCO nam het initiatief over en maakte al snel de gelijkmaker.

SCV’58 - SIOL 1-3 (0-1)
Ondanks de duidelijke nederlaag deed SCV niet veel onder voor SIOL. Echter twee momenten waarbij de doelman van SCV’58 de situatie verkeerd inschatte, leverden een 0-2 achterstand op. Van Dinther scoorde een kwartier voor tijd nog tegen.